Hockeyturnering i Gøteborg, kampoppsett CHL og TV-serie

Vålerenga Hockey skal som kjent være med i Champions League i høst. Innimellom slaga reiser de til Gøteborg for å være med i en vennskapsturnering med topp internasjonal motstand. Gutta skal på TV i høst og CHL er spikra.

Tekst: EspenB //foto: Eivind Hauger


Sjøl om det er dårlig med is på Jordal om dagen skjer det ting i hockeyverden. Vi oppdaterer deg gjerne på Vålerengas gjøren og laden, og har litt om mye.

Vålerenga planlegger neste sesong og GET-ligaen skal i gang igjen 11. september. Kampoppsettet er ikke klart ennå. Rosenborg Ishockey kjemper med nebb og klør for å beholde lisensen. Om de mister den blir det serie med 9 lag og totalt 48 kamper før sluttspill. La oss håpe at de blir med videre. Hockey trenger mangfold.

Heltene dine inntar TV-skjermen i høst. TV2 Zebra har fulgt spillerne i et år snart, og resultatet kommer i programmserien Iskrigerne. Kilder i klubben sier at Iskrigerne blir tidenes show på norsk fjernsyn. Det har enda ikke blitt fastlagt en dato for serien, noe Klanen.no tolker til at det muligens blir mer enn de 12 episodene som det først var snakk om. Vi venter spent.

Vålerenga tar turen ned til Gøteborg fredag 29. august. Der skal de måle krefter mot sveitsiske Lugano kl 19:00. Dagen etter møter de svenske Frølunda kl 16:00. Kampene spilles på Campus – som egentlig ikke sier oss noe som helst.

Kanskje du skal vurdere en helg i Gøteborg? Det er litt kulere å møte Lugano og Frølunda enn Frisk/Asker og Lillehammer.

Oppsettet til Champions League-kampene er kommet og kampene spilles slik: (ingen kamper er bererammet for TV, og jeg veit ikke om de sendes heller – ennå.) Det er 64 dager til CHL drar i gang.

21. august kl 19:45 i  Zürich: Zürich Lions (Sveits) – Vålerenga

23. august kl 17:45 i  Wien: Vienna Captials (Østerrike) – Vålerenga

04. september kl 19:30 på Jordal: Vålerenga – Vienna Captials (Østerrike)

06. september kl 14:30 på Jordal: Vålerenga – Zürich Lions (Sveits)

23. september kl 20:05 i Karlstad: Färjestad (Sverige) – Vålerenga

08. oktober kl 20:05 på Jordal: Vålerenga – Färjestad (Sverige)

Vi garanterer at det ikke settes opp busser til Sveits og Østerrike, men vi veit om flere som allerede har ordna seg med fly og hotell. Hiv deg med! Karlstad kommer vi tilbake til senere, her skal vi forsøke å få til buss, selv om kampen går på en tirsdag..

Ut på tur, aldri sur!

P.s. Jordal Amfi brukes (av alle ting) som eksamenslokale om dagen. Vi synes det hadde vært mye fetere om hallen hadde hatt is og ble brukt til hockey!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.