FotballLIVE: Cupen Vålerenga – Lyn 5-2 (2-0)

Doffen takker av og hylles. Kjartansson og Sivert Heltne Nilsen med to hver. Vi vinner komfortabelt på fin aften for fotball i Oslo. Det er VI som er best i by’n! Vi pisser på Lyn i dag!

Tekst: Arakh Angan

*Trykk F5 eller noe annet som er riktig for å oppdatere saken …*

Her leser du referatet fra kampen

2. omgang

* 92 min Det siste som skjer på Ullevaal er at Lyn scorer igjen. 5-2 SLUTT!

* Vålerenga vertshus donerer hele omsetninga i dag til «Det er vi som er Vål’enga» Det blir nok ikke mindre kr i den kassa etter resultatet i dag!

* Nok en gang Daniel Fredheim Holm som er nest sist på ballen.

* 87 min MÅL! Heltne Nilsen treffer der i mot, igjen! 5-1 og full lekestue!

* Mens Kjartansson ble plaget av Davy skøyt Doffen rett på keeper. Synd, den skulle vært inne!

* Kjartansson presses av Davy til å si hva tegnet betyr. «It’s kinda dirty. It’s a girl involved» Hehe..

* 83 min vi lar Kjartansson hvile litt. Inn med 25 Marcus Dalen Brændsrød.

* DFH med innlegg, lissepasning til Ørn alene på bakre…Vips, 4-1!

* 80 min Tilbake på Ullevaal. Lyn våkna litt etter målet, men MÅL til Enga! Kjartansson, igjen!

* Rævbk og Godset er slått ut av Ranheim og TUIL. Huff så synd. Apropos Rævbk. Kampen 13.juli er flyttet til kl. 17.00

* 76 min Ja..hva skjedde der egentlig? Lyn til 3-1. Langer på tur i den norske flora.

* Doffen er på banen! Hylles av hele stadion! Ut gikk Berre.

* Etter 71 minutter så vi Langer igjen også. Nesten glemt at han var der! Ball-innehav MÅ være rundt 80-20.

* Nå som vi har 3 kommer nok Doffen veldig snart!

* 69 min Kjartansson, Grindhein, Berre tilbake til Kjartansson! 3-0. Så jævla enkelt!

* MÅL Kjartansson!

* 63 min Spilt i vår kamp. Vi gjør som vi vil mot Lyn. Her blir det flere Enga mål! Snart kommer Doffen innpå også.

* Liten titt på noen andre kamper. Godset ligger under 3-1borte  mot Tromsdalen og Rævbk under 3-4 for Ranheim.

* Vi leder fortsatt bare 2-0. Kunne fint vært 5. 57 min spilt og vi dominerer mot Lyn 7.387 på Ullevaal.

* Hvordan DET ikke ble mål er for denne skribent ett mysterium! Berre med strålende forarbeid, inn til Zahid på blank, men han skyter utenfor gitt!

* Lindkvist ut da han følte seg svimmel. Rart, han spiller jo ikke for lyn…

* 50 min Kampen fortsetter i samme (ski)sporet. Vi har mange (sjakk)trekk i laget og er best i alt. Lindkvist ut og inn med Zahid

* 48 min DFH har aldri vunnet med Enga mot Lyn. Nå skyter han rett utenfor.

* Ingen bytter i pausen.

* Vi leder 2-0 og får til og med starte med ballen i 2. omgang…10427273_10203883101143235_2525479839828204759_n

1. omgang

* Pause Kjapp oppsummering av 1. omgang. Lyn er ræva. Vi er akkurat så gode vi trenger å være. Kjartansson har mål på gang, men ikke treffi ennå. Doffen kommer straks innpå. Begge keepera har 30 på ryggen, men vår har ikke sluppet inn mål! Vi er best i by’n og vi hater Lyn!

* 41 min En perle av ett gjennomspill til Kristiansen. Dessverre blir skuddet blokkert av mannen med hanskene.

* 35 min Litt frem og tilbake, mest frem. Noen cornere som ikke blir veldig farlige, men vi har full føring og kontroll.

* 28 spilt Enga fortsatt med god kontroll. Lyn får av og til slått inn, men mangler det meste for å få noe ut av det.

* Frispark Enga. Nilsen blir felt ute på høyresiden. Lindkvist slår den, men ballen klareres ut denne gangen.

* Norsk tipping har lyst til å gi deg pengene sine. Du får nå 1,28 på at vi scorer det neste målet…

* Innlegg fra Gunnarsson som blir «klarert» ut til Heltne Nilsen som skyter på hel volly fra 8 meter til 2-0! Så jævla enkelt!

* 20 min MÅL Heltne Nilsen!

* Det synges: Nu er det stille på altanen!

* 15 min Lindkvist inn fra hjørnet av 16 inn til Berre som sklir den inn til 1-0! Berres første mot Lyn.

* MÅL BERRE!!

* 13 min Nytt langt kast fra Lyn, igjen helt inn på streken til Langer. Igjen blir det litt Hawaii, men vi kommer oss ut. Lyn noe mere med nå. det skal ikke være nødvendig! Vi er MYE bedre enn dette laget!

* 10 min Enga med full kontroll og 4-1 i noe som minner om muligheter.

* 9 min Halvfarlig når vi kåler i feltet på ett langt kast fra Lyn.

* 7 min Ørn kjemper seg inn i feltet med ball. Den går ut til corner. Corneren ender med rall foran keeper, men utenfor fra Larsen

* 5 min Ny fin ball inn i boksen til Kjartansson. Heller ikke denne ble det noe av. 5.15: Lyn med første ball berøring på vår halvdel!

* 2 min Gunnarsson inn i feltet til Ørn. Ørn ikke heelt våken på den. Lyn ennå ikke hatt ballen på vår halvdel.