Viktig info fra klubben: Vålerenga – Lillestrøm

Praktisk informasjon i forbindelse med Tippeligakampen mellom Vålerenga og Lillestrøm, mandag 19. mai – Ullevaal Stadion fra www.vif-fotball.no. NB! Legg merke til andre rutiner enn normalt i forhold til supportersegregering.

Tekst: Vålerenga Fotball


BILLETTER
Billetter til LSK selges i supportershoppen. Resterende billetter blir solgt utenfor inngang 16.  Pga begrensede plasser på bortefeltet anbefaler vi alle å kjøpe billettene på forhånd før avreise til Oslo.

Vær tidlig ute!
Portene åpner 1 time før kampstart. For å unngå køer kommer vi med en sterk oppfordring om å ikke møte opp i siste liten. Vi kan ikke garantere at tilskuere som møter senere enn 30 minutter før avspark rekker å komme inn til kampstart. (Og gjør du det så ikke klag over kø ☺)

SEGREGERING
Det vil det være segregering utenfor stadion, både før, under og etter denne kampen. Vi inviterer til fotballfest og vi legger opp til at lagenes fans ikke skal krysses fysisk.

Vi oppfordrer LSK supportere til å benytte Egon som vannhull, mens Vålerengafans kan innlosjere seg hos Dolly Dimple´s og Burger King. Vi ber om forståelse og velvilje i forhold til dette. Vi beklager dersom dette medfører at publikum må gå noen omveier utenfor stadion. Husk at vi gjør dette av hensyn til sikkerheten til alle besøkende.  Det vil være synlige vektere, frivillige og polititjenestemenn utenfor stadion – alle har til hensikt å bidra til en positiv og god atmosfære. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med en av disse.

Securitas bidrar til gode rutiner for innslipp  med gjerder og sluser. Det blir gjerder ved T-bane slik at VIF-supportere blir henvist rundt via Dolly/Burger King etc.  Vi anbefaler bortesupportere som reiser med T-banen om å gå av på Berg stasjon og via Tåsenlokket inn mot Stadion.

Innganger
Bortesupportere har to innganger som går til samme tribune. Inngang 13 for familier og inngang 16 for supportere, Ultras etc.
Inngang 12 vil være stengt for Klanen – inngang 10 B vil være åpen i tillegg til inngang 10.

Røykesluser
Vi oppfordrer alle til å ta hensyn til sine med-supportere, og respektere røykeforbudet på tribunen. Det blir satt opp røykesluse i alle supporterinngangene i pausen, slik at man kan gå ut for å røyke uten å måtte forlate stadion. Slusene er kun åpne i pausen.

Bussparkering
LSK sine busser kjører kl. 16:30 og det blir laget en liste med nr til alle sjåfører.  Busser med bortesupportere kjører inn fra Tåsen lokket, slipper av folk ved inngangene og kjører deretter rundt og parkerer.  Parkering på Bergbanen.

VIF busser skal ha drop-off i Sognsveien, eventuelt Ringveien og deretter parkere på Sogn Arena, rett ved Bertel O. Steen. Det vil være vakthold ved begge bussparkeringene.

Rigging av TIFO
Bortesupportere har fått tilgang til å rigge TIFO på stadion fra klokken 14.00. Oppmøte ved inngang 16 – maks 10 personer. Vær forberedt på gjennomgang av utstyr og visitasjon.
Klanen/Ikaros som skal rigge TIFO kan møte ved inngang 8 fra klokken 14.00

Tifogruppene må være ute av stadion senest klokken 16.30.

Velkommen.

Kjøp billetter her

Comments are closed.