Rapport fra Klansstyret etter informasjonsmøtet

Sammen med mange andre var også styret i Klanen representert på infomøtet rundt den nært forestående krisen i Vålerenga Fotball. Målet med møtet var å informere alle om hvorfor krisen har dukket opp, og hvor nærme Vålerenga er å gå dukken.

I all hovedsak så går krisa ut på at Vålerenga ikke har penger, og dette er strengt talt ikke noe nytt. Vi lar derfor bakgrunnen ligge for nå og fokuserer heller på det som kan skje. For om vi ikke gjør noe så vil elitesatsinga til Vålerenga gå nedenom og hjem. Noen syns dette kanskje er greit; da kan man jo starte med nye kluter også videre. Problemet er at dette gir ringvirkninger langt utenfor a-laget, og vil skade satsinga til Vålerenga i lang tid framover.

Vålerenga trenger 15 millioner for å klare seg ut hele sesongen. Mellom fem og ti av dem må komme inn før 31. august, 2014. Dette er skriften på veggen, og det er dette vi må trekke sammen for å få til. Det har allerede vært mange skriverier om dette. Du kan lese om bakgrunnen til aksjonen her.

Hvordan får vi dette til? For det første så er innsamlingsaksjonen Vi er Vålerenga kommet godt i gang. Etter en litt treg start har den nå fått vann på mølla. Alt fra rikinger til supportergrupperinger til den vanlige mannen i gata er med på å gi, og dette gir oss i styret en veldig tru på at vi klarer det.

Selv om vi ser at ballen nå har begynt å rulle vår vei så kan vi ikke slappe av og tro at alt ordner seg. Klansstyret jobber med flere tiltak som det vil komme mer informasjon om. Det vil også om kort tid komme en epostadresse du kan sende innsamlingsforslag til. Epostadressen må bare lages i systemet først. Her er ingen forslag for dumme.  Utenom å ikke gjøre noe.

Har du bare lyst til å gi penger så er det også helt greit – det kan du gi her. Om du heller vil sette inn kronasjer på konto er kontonummeret 1503.35.89554 – husk å oppgi navn. Ingen bidrag er for små.

Det er ikke bare innsamlinga som er viktig. På møtet ble det understreka hvor viktig det er med folk, det vil si deg og meg, på tribunen. Tidligere administrasjon har avfeia supporterne som en marginal del av budsjettet, men nå har klubben en ledelse som virkelig har fått øya opp for den jobben som blir gjort på tribunen. Vi oppfordrer derfor alle til å komme på kamp. Ta med deg en venn – ta med deg to venner! Kanskje du kjenner noen som lurer på hvordan dette tribunelivet er? Ta personen med på kamp da vel!

Vi møter Viking søndag 11. mai klokka 18:00. Hva ville vel vært bedre enn å vise klubben at vi virkelig bryr oss, og samtidig se Vålerenga komme seg ett steg nærmere verdensherredømme.

Det er vi som er Vålerenga!

 – Klansstyret

Comments are closed.