Ikaros og ISKO gir betydelige summer

Med de alternative grupperingene Ikaros og ISKO Boys sine betydelige bidrag, kan vi nå fastslå at hele Vålerenga-familien står samlet om innsamlingsaksjonen «Det er vi som er Vål’enga».

Tekst: MortenN


At aksjonen skal være vellykket har hele tiden betinget at alle kan kunne stå samlet om dette. Det har vært viktig for Klanen som iniativtager å få med hele Vålerenga-familien, og etter et vellykket, åpent og godt informasjonsmøte er nå også de alternative grupperingene for fullt med på aksjonen. Kudos!

Isko Boys kunngjorde 7/5 at de bidrar med 27.000 kroner til innsamlingsaksjonen. På sin side på Facebook sier de følgende:

Etter å ha deltatt på kveldens informasjonsmøte på Valle ønsker Ikaros og Iskoboys å oppfordre alle med hjerte i Vålerenga om å gi en slant for å sikre klubbens fremtid. Den økonomiske krisa er langt verre enn først antatt. Vi vil derfor oppfordre alle om å støtte opp om kampanjen «Det er vi som er Vål’enga». Denne kampanjen har kommet jævla skeivt ut og vi har vært blant de største kritikerne, men vi har nå blitt enige om at eneste utvei er å svelge kamelen og støtte opp om kampanjen. Siden klubben per dags dato ikke har organisert noen annen måte å bidra på enn å sette over penger på konto, har vi i Ikaros og Iskoboys bestemt oss for organisere bøsseinnsamling før Vikingmatchen på søndag. Pengene vil gå uavkortet til kampanjen ”Det er vi som er Vål’enga”. Det vil være bøsser på Café Abel og utenfor Benditsvingen før match, samt inne på Bendit i pausen.

PS: Isko Boys setter standaren og donerer 27.000 Kroner!

Ikaros var på ballen dagen etter, og sier de matcher IB sitt bidrag på 27.000 kroner. I tillegg vil altså begge grupperinger bidra ytterligere gjennom bøsseinnsamling. Ikaros skriver følgende på sin side på Facebook:

***Ikaros donerer 27 000 kr til Vålerenga***

Da er vi hjemme igjen fra en over snittet kald match oppe på Elverum. Spillet varma oss heller ikke, men samma faen, Enga er videre i cupen og i aller høyeste grad å regne med også i fortsettelsen!

Noe som derimot varmer oss langt inn i hjerterota er engasjementet vi har sett fra Vålerengafamilien etter gårsdagens mindre gode nyheter. Det strømmer til med bidrag både gjennom pengedonasjoner, gode idéer og positive initiativ. Videre registrerte vi med glede at Isko Boys klarte å skrape sammen utrolig 27 000 kr til Vålerenga kun en times tid etter at møtet på Valle var over i går. Vi i Ikaros ble så inspirert av dette at vi nå har bestemt oss for å matche dette beløpet. Derfor ønsker vi å gi 27 000 kr til kampanjen ”Det er vi som er Vål’enga” gjennom donasjoner fra medlemmer og fra felleskassa vår. Vi er per dags dato ikke helt i mål, men vi er fast bestemte på å nå dette beløpet.

Vi understreker at det vi får inn på innsamlingsaksjonen på søndag kommer i tillegg til dette.

Bidra du også, bli generalsponsor HER: www.viervalenga.no

Comments are closed.