MortenNsCupDagbok: Elverum er ei grøft øst for Hamar et sted

Sjelden har det vært lettere å lage sak. Vi skal møte Elverum i cupen, og nidvisa som hører til cupdagboka er ferdig, innspellt og vedlagt for lengst. Cupdagboka inneholder også en skikkelig midt-på-treet tegning over stadionområdet (med parkering og tribunehenvisninger) og litt annet rask.

Vålerenga spiller borte i andre runde i cupen mot Elverum torsdag ettermiddag. Bohembussen og Vertshusbussen kjører, Rekdal tar ikke lett på det, og Espen vil du skal være med.

Når det gjelder det sportslige trur jeg vi kommer til å slite.

Vi kommer til å spelle med mange folk som er ute av form, og en del talenter som ikke er stort bedre enn andredivisjons-spellere. Elverum har jo med trekningen allerede fått sin cupfinale, og kommer til å gi ALT.

Jeg tror allikevel at vi haler dette i land til slutt, om ikke annet fordi vi er bedre trent.

Her er forresten kartet jeg lovte dere, viderebringer det fra KSTs ledelse, som har fått det fra sine kontakter blant de skrive- og tegneferdige oppe på Hedemarken:

(saken fortsetter under bildet)

SLIK KAN DET SE UT: Sånn finner du frem, hvis du skjønner noe som helst.

SLIK KAN DET SE UT: Sånn finner du frem, hvis du skjønner noe som helst. Klikk på bildet for å gjøre forvirringen enda større.

Så var det denne nidvisa da.

Det kunne ikke bli noe annet, den er ferdig skrevet og utgitt for lengst. Kos deg!


Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og er redaktør på Klanen.no, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok.

Comments are closed.