Vålerengatoget ruller videre – neste stasjon Elverum

Vålerenga har fått opp dampen og kan vise til 6-0 i målforskjell på de to siste kampene. Neste kamp er allerede torsdag og da er det vinn eller forsvinn. Det er cup,  og skal vi løfte Haralds pokal i høst er Elverum laget å slå i denne runden. Klanen setter opp busser og vil ha med deg på tur.

Tekst: EspenB


 

OPPDATERT tirsdag 06/05 kl 16:50. Vertshusbussen avlyser turen grunnet for få påmeldte. Bohembussen går som planlagt!

Både Vertshusbussen og Bohembussen har tatt mål av seg til å kjøre opp til Elverum Stadion på torsdag. Bussene går fra sine respektive vanningshull klokka 15:00. 250 kr koster transporten deg. Da får du til gjengjeld musikk, latter, glede og kvalitetstid med folk som er like glad i Vålerenga som deg. Minst!

Påmelding:

Bohembussen:I Sjappa hos Yvonne.E-post: post@sjappa.net Vertshusbussen: SMS Nina 91755725.Husk å skrive ant plasser og at du vil til Elverum.

Kampen starter 18:00 og pengepugerne på stadion forlanger smått ublu 150 spenn for at du skal se bønda ryke ut av cupen. Stivt,men sånn er det. Etter kampen går vi breialt inn på bussen mens vi synger «så jævla enkelt» før kursen settes mot hovedstaden igjen.

Nyere banehoppere må kjenne sin besøkelsestid her, vi har tross alt ikke vært oppe i Elverumbygda siden 1997. Det kan bli lenge til vi får muligheten til å besøke den stadion igjen. Ta deg fri litt tidlig på torsdag og bli med på tur. Haralds pokal på Ullevaal i høst smaker så mye bedre når du har vært med hele veien. Ta med deg en kompis eller ti – så har dere minner for livet!

Oversikt over de neste turene finner du her.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.