Auksjonen på Vertshuset: Esp1 til salgs

Med et dunkende hjerte for Vålerenga og lav grad av selvhøytidelighet har nå vår helt Esp1 stilt sitt legeme til disposisjon for «Vi er Vål’enga».

Tekst og bilder: PRESSEMELDING FRA «VI SOM ELSKER ESP1″


ESP1: Fra en annen helaften.

ESP1: Fra en annen helaften.

Leder i Esp1s offisielle fanklubb, «Vi som elsker Esp1″, Tom-Tom Ivory, legger ingenting i mellom:

- EN STØRRE MULIGHET FÅR DU IKKE.

Han fortsetter entusiastisk:

- En helaften med Esp1 kan egentlig ikke verdsettes i kroner og øre. Det gutteaktige smilet, de små flørtende blikkene og de deilige klypene har du nå mulighet for å nyte.

ESP1: Han er en god lytter, spesielt på det ene øret som virker.

ESP1: Han er en god lytter, spesielt på det ene øret som virker.

Esp1 auksjoneres ut på Vålerengafamiliens Vertshus AS i pinsen. I skrivende stund vet vi ikke hva utropsprisen blir, hvilken dag det er eller klokkeslett.

Leder Tom-Tom Ivory er likevel optimistisk:

- Noe særlig mindre enn tusen som utropspris er uaktuelt. Det er bare tull om Esp1 går for under en million. Min gode venn Boom-Boom Ebony har sagt at han skal legge inn bud på flere årslønner, og har lagt ut leiligheten for salg. Nå er det jo strengt tatt kjerringa som bestemmer der hjemme og, så om dette er sant veit jeg ikke. Det jeg veit er at Esp1 blir dyr.

ESP1: Ikke redd for å ta i et tak.

ESP1: Ikke redd for å ta i et tak.

Lederen i den populære fanklubben er også åpen for at det her kan komme kupp fra folk utenfra miljøet.

- Vi i Esp1s offisielle fanklubb er jo på mange måter sertifisert, organisert og seriøse. Vi har tilogmed hatt årsmøte. Men, vi er klar over at Esp1 er en populær mann, så at det blir en av våre medlemmer som stikker av med helaftenen tar vi ikke for gitt. Vi veit at det er flere alternative Esp1-miljøer som sikler etter å sikre seg gullklumpen, nå som den er ute for åpent salg.

ESP1: Populær hos herrene.

ESP1: Populær hos herrene.

Esp1 auksjoneres ut sammen med en del gjenstander, og bartender Ine. Fra enkelte miljøer kommer det kritikk på at superstjernen med dette kupper showet og sniker til seg oppmerksomheten.

Les mer om auksjonen her.

Tom-Tom er helt uenig i dette, og påpeker at et slikt trekkplaster utvilsomt vil øke inntektene også på de andre varene.

ESP1: Populær hos damene.

ESP1: Populær hos damene.

- Det er en kjent sak at kvalitet selger. Å få et slikt trekkplaster til auksjonen vil jo utvilsomt skap mye omtale og engasjement. Det gjør at man får inn flere gjenstander, flere gjester og flere og høyere bud.

Hvis man er smarte og auksjonerer ut Esp1 først så vil det være mange snurte folk som setter igang budkrig på Ine også. Da blir det mere penger til Vålerenga, og det er jo strengt tatt poenget her. Det er jo derfor vår elskede Esp1 går til dette drastiske verket.

Og mer hadde ikke Tom-Tom Ivory å si om saken.

Bli med i fanklubben «Vi som elsker Esp1″ du også.

Blir dette for sært for deg? Klikk her for andre måter å støtte innsamlingsaksjonen på.

Comments are closed.