Vålerenga Vertshus og Klanen med auksjon i pinsen

Vålerenga Vertshus avholder i samarbeid med Klanen auksjon i pinsen. Vi trenger i første omgang hjelp av deg slik at vi har ting å auksjonere bort. Har du Vålerengarelaterte gjenstander å avse kan de gå til ett utmerket formål. Alle inntekter går til innsamlingsaksjonen «Det er vi som er Vål`enga».

 

Tekst: EspenB


Vi håper det dukker opp mange godbiter vi kan auksjonere bort. Det er her du kommer inn i bildet: Har du ei signert drakt, plakater eller annet Vålerengasnacks du enten er lei av, ikke bruker eller som bare ligger og samler støv på loft eller i kjeller kan du hjelpe klubben. Vi trenger stort og smått med Vålerengarelevans. Alt er av interesse.

Det er mange fordeler forbundet med denne auksjonen. Dine kjære Vålerenga-eiendeler får et nytt hjem der de blir verdsatt og satt pris på. Vålerenga får inn godt tiltrengte kroner og i tillegg dobler som kjent Trøim alt av penger vi skraper sammen – så det er reine kinderegget du kan bidra til. Alle inntekter går til innsamlingsaksjonen «Det er vi som er Vål`enga».

Har du ting du ønsker å donere send en mail til daglig leder på Vålerenga Vertshus – Mona Skogen. Hun treffes på monaskogen@gmail.com.

Vi kommer tilbake med relevant info når det nærmer seg pinse. Pinsa er forøvrig 7-9 juni i år, og auksjonen er søndag 8. juni kl 16:00.  Hold av søndagen til Vålerenga!

Det er opprettet Facebookarrangement her. Klikk deg inn og se selv.

Allerede nå har det kommet inn «gjenstander» som skal auksjoneres bort. Blant annet skal det auksjoneres ut en «helaften» med fotballkamp, pølse og øl med Ine – en av de ansatte på Vålerenga Vertshus. Også Klanen.no stiller opp en med en tilsvarende «helaften» med undertegnede. Her har det allerede kommet inn bud på 500 kr på hver av oss. Vi håper å få inn langt mer enn det!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.