Tilbud på sesongkort på Jordal 2014/15 – Kort frist!

Kjøper du hockey-sesongkort for neste sesong innen 30. april er det penger å spare. Klubben vil ha flere folk på kamp, og den belønner de som kjøper sesongkortet tidlig. Suverene priser for både voksne, barn og familier. 

Tekst: EspenB // foto: www.grydis.no og Vif-hockey.no


Publikumstallene peker oppover for norsk hockey. Det har vært økning hvert eneste år de siste syv årene. I grunnserien klarte fire lag å ha et snitt på over 2000 personer per kamp. I tillegg til oss klarte Sparta, Storhamar og Oilers det, og det har aldri skjedd før i Get-ligaen. En veldig gledelig utvikling for oss som er glade i hockey.  Det ble også satt ny tilskuerrekord selv om Tønsberg dro snittet voldsomt ned med sine ynkelige 321 tilskuere per kamp. Vålerenga endte på 2246 tilskuere i snitt i grunnserien. Det er milevis bak Oilers sine 4419 per kamp og vi har plass til mange flere på våre trbuner.

Kjøper du sesongkort senest 30. april er det gode penger å spare. Du har 5 dager på deg!

  • 1 voksen og 2 barn for 1200,- (ordinær pris 3650,-)
  • Sesongkort barn 500,- (ordinær pris 850,-)
  • 1 voksen 1000,- (ordinær pris 1950,-)

Klubben lover overraskelser kun for sesongkortinnehavere, så det er ingen grunn til å vente. Bestill i dag! Betal og hent kort i Sjappa innen 1. juli.

Vi som var på seriefinalen mot Oilers, semifinle 7 mot Storhamar og finale 5 mot Oilers vet hva et fullsatt Jordal kan by på av stemning, og vi ønsker oss flere sånne kvelder.

Klanen har børsta støvet av hockeygruppa si, og den vil jobbe målretta for å få flere folk på hockeykamp, og også sørge for at det blir flere syngende supportere. Stemninga skal tilbake på Jordal!

Klubben har allerede begynt å tenke på neste sesong og gir alle publikummere følgende tilbud på sesongkortløsninger frem til 30. april:

Kampanjeflyer-610-430-WEB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.