Olden avgjør for Vålerenga!

Vålerenga – Broilers 2-1 I en tett og jevn  kamp trakk Vålerenga det lengste strået helt på slutten av kampen. Vi har redusert Oilers matchballer fra tre til to. Heldigvis

Tekst:Frodo/EspenB/MortenN

 


Første periode ga oss et Vålerenga som var i støtet. De spilte vesentlig bedre enn Oilers og vant perioden 13-10. Det var ikke de helt store sjansene til noen av lagene, og vi måtte vente til 17.38 av perioden før vi kunne heve armene i været. Gullhjelmbærende Tobia Lindstrøm ga oss 1-0 etter et skudd i nettaket.  Mathias Trygg med målgivende.

Andre periode gir oss noen spede forsøk til begge lag, men skjemmes av at Gunnarsson blir sendt av isen på en feilaktig idømt 5 mni + video. Etter det hardner kampen til og det kommer utvisninger til begge lag. Oljesølet utligner da også i overtall. Perioden ebber ut på 1-1.

Tredje periode viser at begge laga ønsker å ta dette hjem, og det er sjanser begge veier. Vålerenga er likevel hakket bedre og maler på. Midtveis i periode snur dette og oljesølet kommer mer med. Etterhvert får vi festa et lite grep og jager den viktige 2-1 scoringa. Den kommer med bare 4.23 før slutt!! Sondre Olden gir oss den forløsende orgasmen.

Ny kamp i Stavanger mandag!

Dommerne er direkte dårlige i denne kampen. Hansen og Johnsen har hatt adskillig bedre dager på jobben enn dette. Det er synd at de har mista formen helt på tampen av sesongen. NM-finaler fortjener bedre.

Periode 3:

Kampen er over. Vi vant 2-1!

19.54: 2-1!!! Jaaaaa!!! Olden!

Under 5 minutter og fortsatt helt det samme kampbildet. Enga har litt mer puck enn Stavanger, men de ligger hele tiden klare for å kontre. Sinnsykt spennende!

10.47: Powerbreak. Selv om det er langt mellom de store sjansene her på Jordal, så skal det vanskelig la seg gjøre å finne noe mer spennende. Spillet bølger frem og tilbake hele tiden.

Snart halvveis i perioden og kampbildet er det sammen. Sett bort fra at dommerne overser noen utvisninger fra Oilers i ny og ned, men det er jo bare sånn det er.

Drøye fem minutter spilt av perioden og nerven er til å ta og føle på her. Begge lag har hatt halvfarligheter, uten at de har klart å skape de helt store sjansene. Kampen står og vipper!

Da er tredje periode i gang. Kom igjen nå, Enga!

Periode 2:

Midtperioden er over med stillingen 1-1. Perioden blir mye preget av at Vålerenga fikk en 5-minutters utvisning og Gunnarson ble sendt i garderoben. Etter at dette skjer hagler utvisningene begge veier, men dessverre er det svina som klarer å score i overtall. Det må ses på som blodig urettferdig. Enga hadde en rekke sjanser, men klarer altså ikke å få satt pucken i mål. Forhåpentligvis kommer Vålerenga på isen med kjempetenning i tredje periode. Det er ingen tvil om at spillerne føler seg urettferdig behandlet av dommerne, så håpet er at de lar dette gå utover oljesølet. Skuddstatistikk 2. periode: 11-14.

16.25: 1-1. Stavanger scorer på sin tusende retur i dette finalespillet. Kissel er målscorer. De har dog mye å takke dommerne for.

15.05: 2 min Vålerenga. Follestad Johansen for holding. Forskjellsbehandlingen fortsetter…

10.57: Powerbreak. Vålerenga ble veldig tent av den håpløse dømmingen og har lagt veldig press på svina i etterkant. Vi har tvunget frem utvisninger for bortelaget, slik at de ikke fikk noe nytte av vår 5-minutter.

8.44: 2 min Stavanger. Davis for roughing.

Fantastisk sjansen for Vålerenga i overtall. Pucken blir styrt i stolpen og sklir bortover langs isen bak Smith. Nærmere kommer du ikke.

7.05: 2 min Stavanger for å ha for mange spillere på isen.

6.07: 2 min Stavanger. Dahl Andersen for slashing.

5.35: 5 min (pluss video) Vålerenga. Gunnarson for boarding. Skandaledømming. Er sannsynligvis ikke utvisning i det hele tatt. Høigård følger ikke med og går hardt i vantet.

2.16: 2 min Vålerenga. Berg for high sticking. Veldig forskjell på lagene i forhold til hva som gir utvisning.

1.58: 2 min til begge lag for roughing. Csisar og Strandfeldt.

Pucken er droppet for midtperioden. Kom igjen, Enga!

Periode 1:

Første periode er over med stillingen 1-0 til Vålerenga. Det har i grunnen vært en ganske begivenhetsløs periode. Ingen av lagene har klart å skape mange gode sjanser, men Enga har jevnt over vært det førende laget. Det er derfor en rettferdig ettmålsledelse til Vål’enga så langt. Nå gjelder det for Enga å holde oppe arbeidsmoralen og konsentrasjonen resten av kampen og i tillegg forsøke å være litt mer kreative når vi har pucken. Det blir litt lite ut av det selv om spillet foregår mye på Åj-lars banehalvdel. Skuddstatistikk 1. periode: 13-10

17.38: 1-0!! Tobias Lindstrøm setter pucken opp i nettaket på et skudd fra Morten Ask. Yes!

17.10: 2 min Stavanger. Dahl Andersen for holding.

5 minutter igjen  av perioden og fortsatt nada å rapportere om. Enga sliter med å skape noen ting og Stavanger virker fornøyde med å la Vålerenga ha pucken det meste av tiden.

11.00: 2 min Stavanger. Røste Fossen for boarding.

Vi er halvspilt i perioden og de siste minuttene har det vært lite å rapportere om. Enga spilte svakt i overtall og skapte ingenting. Etter det har lagene følt på hverandre uten å skape noen sjanser.

6.17: 2 min Stavanger. Sympatiske Nagel for slashing.

5 minutter spilt på Jordal og Enga har hatt et par gode forsøk.

Pucken er droppet. Vi har en kamp å vinne!

00:25 God sjanse til Vålerenga. Vi klarte dog ikke å sette pucken.

For en patetisk gjeng Oilers-fansen er. De har med seg klappere dere. Klappere! Vi vrir oss i skam.

 

Før kampen

Kniven på strupe, ryggen mot veggen, se fanden i hvitøyet – bruk hvilken skjebnefloskel du vil. I dag stemmer de alle sammen. Vi MÅ vinne.

Taper vi blir oljesølet mester, det kan ikke og skal ikke skje.

Oppøyen er muligens klar igjen. Vi håper det.


Klanens WebradioKlanens Webradio er et av mange medlemstilbud i Klanen

Radiokanalen drives på dugnad av, med og for klansmedlemmer.

Avspiller til Klanens Webradio ligger til høyre på siden her. Du kan også bruke denne linken http://service1.klanen.no:8800/listen.pls.

 App til iPhone finner du her.

Les nyheter/saker av, med og om Klanens Webradio her.


Både før og etter kampen samles vi på Vålerenga Vertshus!

Aktuelle lenker

Bli med i Klanen du også.

Billettinformasjon til Vålerengas kamper på Jordal finner du her.

Følg klanen.no på Facebook.

Comments are closed.