Billettinformasjon finale 5 Jordal, lørdag 16:00

Det står 1-3 i kamper. Vålerenga står med ryggen mot veggen og må vinne de neste tre kampene for å heve bøtta. Første skritt på veien er seier på Jordal lørdag. Her finner du billettinformasjonen du trenger.

Tekst: EspenB // foto: Engamedia


Oilers vant svært ufortjent 4-2 i Stavanger i går, og trenger dermed kun èn seier til om de skal bli Norgesmestere. Det er en helt jævlig tanke, og Vålerenga ønsker og trenger din hjelp fra tribuneplass for å sikre bøttas tilbakekomst til Oslo.

Mesteparten av billettene på langsiden (feltene A-B-C-D og F) er allerede solgt men du kan finne ledige seter innimellom. Evt resterende billetter selges i billettluka på Jordal fra 12:00 i morgen.

Felt E – Klanens felt selges i Sjappa fra 10:00 i morgen og i billettlukene på Jordal fra 12:00. Billettene koster 220 for Klanen.

Videre er svingen nå åpnet for salg på Billettservice. Kjøp billetter hos Billettservice her.

Svingen er feltene G, H og I. Eventuelle Oljebønder blir bortvist, så det er felt for skikkelige folk som liker Vålerenga eller bare vil se det beste norsk hockey har å by på. Også her selges resterende billetter i billettluka på Jordal fra 12:00 i morgen.

Våre iskrigere har lova seier mot det æreløse laget fra vest. Kom og se Norges mest intense underholdning fra tribuneplass. Kjenn lukta, hør smella fra taklingene og den enorme stemninga bare Jordal kan lage. Det er så fett!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.