Møt spillerne – to ganger på samme dag!

Lørdag har du store muligheter til å møte og snakke med spillerne på Vålerenga Fotball. Først skal spillera preppes på trening og etterpå kommer noen av dem til Vålerenga Vertshus. På kvelden er det konsert på Huset.

Tekst: EspenB


Vålerenga trener i bingen lørdag klokka 10:30. Da skal mange supportere ta turen opp og synge dem inn i sin første hjemmekamp på Ullevaal denne sesongen. Vi tipper det blir blussing, liv, lyd og røre så ta med deg flagget ditt samt andre Vålerengaeffekter.

Følger de samme mal som i fjor får du Rekdal i tale etter treninga samt noen velvalgte ord fra spillere og administrasjon. Det er verdt turen alene.

Klokka 13:00 er det kick-off på Vålerenga Vertshus. Konfransièr og supporterkoordiator Espen Knutsen leder deg gjennom et show der Kjetil Rekdal har med seg noen av spillerne på A-laget. Hvem som kommer aner ikke vi noe om ennå, dessverre. Arrangementet er gratis.

Ragnar StrandbakkePå kvelden er det konsert med våre kjente og kjære Ragnar Strandbakke på Vålerenga Vertshus. Ragnar spiler opp til fest og gir deg lune Vålerengasanger på rekke og rad. Konserten starter 20:oo og koster 150,- per snute. Det er forsatt noen få billetter igjen.

For en fantastisk dag det blir. Og søndag er det kamp!

 

 

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.