MortenNsDagbok: Vær fornøyd med det du har

I morgen kommer det (bare) til å være litt mer folk på Ullevål enn på en godt besøkt hockeykamp. Men det er slett ingen krise, der vi står og heier fram et fotballag som skal spelle mot Bodø/Glimt.


For det første: Det er veldig mye folk på hockeykamp når det er godt besøkt.

Joda, Jordal fylles fortere enn Ullevål stadion – men det er fortsatt mye folk! Prøv  samle 6000 mennesker til et hvilket som helst arrangement sjøl, det er ikke lett. Spesielt ikke om folk skal måtte betale for å komme også…

For det andre:  For oss som er supportere, er det egentlig noe problem at det er godt glissent på landslagsarenaen?

Det er det jo egentlig ikke. Mange kjenner seg for tida litt pinlig berørt over å være «den eneste» som går på kamp, ja sånn på Vålerengas vegne altså, men hvorfor det da? Det å se Vålerenga Fotball spelle ball sammen med gode venner burde være mer enn nok.

Kanskje vinner vi også, og da kan man jo si at man har hatt det hyggelig også!

For det tredje: Det er faktisk mindre kø både i inngangen og i kiosken….

Det har alle etterlyst i alle år!

Vel, vel – nok om det først, andre og tredje.

For Vålerenga Fotball er det selvfølgelig en inntektskrise at det kommer mindre og mindre folk. Men det betyr bare at kostnadene må reduseres.

Men det behøver ikke å være en personlig krise for deg og meg.

Jeg konkluderer: Vær fornøyd med det du har. Drit i de som ikke er der! Kos deg med kampen, ikke med misnøyen rundt alt du syntes burde vært.

Vålerenga – Bodø/Glimt. Søndag kl 18. Seriekamp i fotball. Det er alt som teller.


Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og er redaktør på Klanen.no, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok. Han er ikke medlem i Klanstyret.

Comments are closed.