Sluttspillet starter på Jordal i dag

Vi har feira seriegullet hardt og brutalt noen dager nå, men det er på tide å legge finstasen i skapet. Sluttspillet starter på Jordal i ettermiddag og da er det arbeidstøyet vi stiller i. Vi har en jobb å gjøre.

Tekst: Espenb // foto: Anders Grydeland (grydis.no)


Seriegullet ble vårt på tirsdag og det er stor stas. Det er likevel sånn at bøtta henger noen hakk over seriegull og ferden mot bøtta begynner i dag. Det betyr at huene til iskrigera våre må nullstilles og at vi har en jobb å gjøre. Seriemesterskapet medførte at vi kunne velge motstander mellom de som kom på syvende og åttendeplass på tabellen, samt hjemmebanefordel i sluttspillseriene som spilles best av syv.

Altså sto valget mellom Rosenborg og Frisk/Asker. Shampo og Kjær har nok tenkt at vi velger kortreist slakt fremfor timer i buss opp til Nidaros. Det er et valg vi i Klanen.no er fornøyd med, for det betyr at vi får med oss alle kvartfinalekampene. Nidaros hadde utgått med høye kneløft.

Festen Vålerenga dro i gang i seriefinalen tirsdag var magisk. Gutta feide isen med arrogante leiesoldater fra Stavanger. Deres eneste tilsvar var å gå løs fysiske på våre gutter. Pinlig og flaut selvsagt, men det gjør noe med publikum.  De over 5000 på tribunen ga tilbake en stemning en seriemester verdig. Vi håper at brorparten av tilskuerne lar gullrekka på tv brenne og kommer tilbake til Jordal i kveld.

Det fortjener gutta!

Frisk/Asker skal ikke ha altfor store håp om seier i kveld, men de slår oss om gutta ikke har nullstilt huene sine. Vi tipper at Espeland, Olden, Ask, Søberg, Bonsa og de andre heltene har gjort det og vinner kampen. Det spilles best av sju i kvarten, og vi trenger bare fire kamper for å dytte Frisk/Asker ut av sluttspillet.

Så gode er vi!

Pucken droppes 19:00 og vi rekker hockeyvors på Vålerenga Vertshus før kampen. Der kan du møte opp på søndag også. Det er satt opp buss til Asker, men de trenger flere påmeldte for å kjøre. Meld deg på med en sms til 91755725  med en gang, du – så er det gjort! Bussen kjører 16:00 og koster 100 spenn tur/reur.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.