Semifinale#3: Nøkkelkamp på tirsdag

Vålerenga har vunnet de to første kampene mot Storhamar. Med seier i tirsdagens oppgjør på Jordal ligger veien åpen mot finalespillet. Taper vi, er Storhamar med for fullt igjen.

Tekst: MortenN / Foto: www.grydis.no


Vålerenga har to overbevisende seiere i semifinaleserien så langt. Laget har jobbet hardt, og vist at vi står sammen i Vålerenga – selv uten stjernespilleren Brendan Brooks. Begge seierene har vært skikkelige arbeidsseiere, og gutta har vist at de vil mer enn Hamar-slimet. Egentlig kan vi si det slik: Vålerenga består faen meg av BARE stjernespillere i år. For et lag!

Tirsdag kveld møtes lagene til sitt tredje oppgjør. Dersom vi senker oss ti prosent kommer Storhamars veteraner til å gripe sjansen begjærlig. Pål Johnsen & co hater å tape mot Vålerenga, og kommer til å gi alt. Går vi på et tap, og Storhamar vinner i Hamar på torsdag, blir denne semifinaleserien ubehaglig spennende.

Møt opp på tirsdag, og vær en del av Vålerenga på vei mot bøtte du også. Vålerenga-gutta trenger deg, og du trenger Vålerenga.

Pucken droppes kl 1900. Billetter kjøper du i Sjappa til klansfeltet. Vi er glade for alle som blir med på feltet og lager den elektriske Jordal-stemningen.

Kjøp billetter til resten av arenaen på billettservice. Kjøp øl på Vålerenga Vertshus før og etter kamp.

1480498_645646088824486_1615321705_n

Comments are closed.