EKSKLUSIVT VÅLERENGALEKSIKON LANSERES MANDAG

Mandag 24. mars lanseres tidenes største Vålerengaleksikon i Sjappa – samtidig med draktlanseringen. Forfatteren kommer i Sjappa sammen med spillere fra a-laget for å signere.

Tekst: Jarle Teigøy


Leksikonet er trykt i kun 300 eksemplarer og det er kun 100 usolgte bøker igjen. Første mann til mølla. Alle som har forhåndsbestilt leksikonet må hente det innen 10. april. Du behøver ikke ha med bestillingsbekreftelse, men opplyse navnet ditt.

Forfatter og VIF-statistiker Jarle Teigøy vil signere leksikonet mellom kl 17.00 og 19.00 mandag sammen flere A-lagsspillere.

Leksikonet er et supplement til jubileumsboka ”Heia Vål´enga!”. Leksikonet inneholder fakta og statistikk om alle nåværende og flere utgåtte idrettsgrener. Dermed er alle lagidretter gjennom tidene representert i leksikonet.

Hoveddelen av leksikonet omhandler fotball. Vålerenga Fotball er den eneste klubb (idrettsgren) i VIF som har vært aktiv i alle 100 år, og statistikken omhandler derfor hele tidsperioden. Leksikonet forteller også historien til Vålerenga fotball i en kortversjon. Et helt nødvendig oppslagsverk for alle som elsker Vålerenga. Et must for alle som lager Vålerenga-quiz.

Comments are closed.