Fokkern tok sølv i NM

Vålerenga-hopper Jonas «Fokkern» Schøien Øvregård tok søndag sølv i lag-NM i hopp! Joachim Hauer, Harald Jonas Riber og Philip Sjøen utgjorde resten av Oslo-laget, som havnet på plassen bak gullvinner Nord-Trøndelag.

Tekst: MortenN

Nord Trøndelag var vanskelige å gjøre noe med, med landslagshopperne Anders Bardal og Andreas Stjernen i spissen, så sølv må sies å være gull for Oslo-hopperene da lag-NM ble arrangert i Molde i helgen. Fokkern var andremann på Oslo-laget.

Skribenten aner ikke når VIF sist tok en medalje i Norgesmesterskapet på ski, men helt dundrende sikkert er det at det er en stund sida!

Klanen.no gratulerer Fokkern og lagkameratene med bragden.

Det ble en meget sterk avslutning på en trøblete sesong for «Fokkern» Øvregård. Etter en flott fjorårssesong, ble det en god sommersesong, mens nedturene stod i kø i vintersesongen. Heldigvis klarte han å holde fokus på treningsarbeidet, og i forbindelse med junior NM i Mo i Rana løsnet det.  Han tok en 5. plass individuelt, noe som er meget bra.

Den gode hoppingen fortsatte i Molde i helga, der han ble nr 20 individuelt i senior NM liten bakke. Han ble da tatt ut på Oslos lag til lagkonkurransen, der de altså tok en sterk 2. plass.

Comments are closed.