Vålerenga signerer svensk venstreback

Vålerenga har i dag signert svenske Rasmus Lindquist. 23-åringen kommer til Vålerenga fra Østersund FK som spiller i svenske superettan. Rasmus har signert en treårskontrakt med oss.

Tekst: EspenB // foto: fotbollz.se


Rasmus han en fortid i bla Brommapojkarna og Djurgården, samt at han har vært på prøvespill i tyrkiske Trabzonspor uten at det resulterte i kontrakt.

Den 182 cm lange unggutten betegnes som en rask og sterk venstreback med god teknikk. Han skal også ha god fotballforståelse. Den rake motsetningen til Baffo som kom over kjølen i fjor der, altså. La oss håpe at Rasmus gir oss mindre spenning i kamp enn Baffo og desto flere gledelige stunder.

Han kommer til oss fra Østersund FK som rykka opp til Superettan i fjor. Der gjorde han sine saker såpass bra at han ble kåret til Superettans beste venstreback i fjor, og blir altså nå belønnet med kontrakt i Vålerenga.

Rasmus sier at å komme til Vålerenga er et kjempesteg for ham karrieremessig og at han gleder seg til å spille for klubben. Han trenger dog informasjon om klubben vår, for Klanen er et nytt bekjentskap  for ham, La oss gi ham en varm velkomst ved første anledning.

Rasmus! Velkommen til Vålerenga! Vi ønsker deg alt godt og lykke til. Gi oss 100% i kamp og på trening og du vil bli elsket som bare Klanen kan elske.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.