MortenNsDagbok: I år går det til helvete!

Vi nærmer oss en ny fotballsesong. Lesere av klanen.no kjenner oss som altfor blaute og optimistiske, og vi har fått massiv kritikk for det. Vel, den tiden er forbi – her skal ikke en eneste ny potiensiell supporter lures.

Tekst: MortenN


Her er et sammendrag av det viktigste som skjer i 2014:

  • Årets mest sannsynlige utfall er åttende plass og fjerde runde i cupen.
  • Vår ene spiss flopper.
  • Vi kommer til å tape litt mer enn vi vinner, så også på Ullevål – som forøvrig er mer eller mindre folketomt.
  • På tribunen kommer det til å bli fyrt av pyroteknikk som til sammen gir Vålerenga bøter på litt mer enn det koster å lønne Alex Mathisen.
  • Vi kommer ikke noe nærmere eget stadion. Det dukker opp et eller annet kommunalt som står i veien, og dessuten mangler vi et par hundre millioner.
  • Trøim velger å gi seg som investor, og klubben går tilbake til å drive for egen regning fra 1/1-2015, noe som innebærer salg av alle spillere som kan selges i sommervinduet.
  • Alle har skylda for at alt er gæærnt, ingen kommer til å gå frivillig – unntatt Kjetil Rekdal, som ikke kommer til å finne seg i dritten, og tar seg en langt bedre betalt jobb som trener i 2. Bundesliga når sesongen er over. LIKE GREIT!
  • Morten Berre blir ikke tatt ut på landslaget.

Med andre ord, i år så tar vi ikke alt, men alt med en klype salt (i såret). Alt går til helvete!

Sånn, da skulle dere være fornøyd – you grinebiters – dere har endelig omvendt meg.

Hvordan tror DU det går i år? Send din tekst til webpublisering@klanen.no.

(Neida, jeg bare kødder. Jeg tror på medalje, at vi får toppscorer`n og at vi kommer til cupfinalen. Jeg gleder meg til sesongstart, og håper enda flere kjøper sesongkort. Men skriver jeg det på denne måten, leser flere den optimistiske dritten jeg skriver. Ja, for du leser jo fortsatt, du også – gjør du ikke? PS! Jeg liker Kjetil Rekdal også.)


MortenNs Dagbok VIGNETTMorten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok.

Comments are closed.