Fokkern: Hopper overraskende langt til å hoppe så dårlig

- Sesongen er i gang, og starten har ikke vært helt på topp. I det første rennet i Vikersund, hoppet jeg dårlig, men er likevel overrasket at jeg hoppet såpass langt med så dårlig hopping, forteller Fokkern til klanen.no. Han er klar for dagens FIS-renn på Notodden.

Hva skjer i dag, Jonas «Fokkern» Schøien Øvregård?

– Er i gang med noe som heter FIS cup på Notodden nå, og i det første rennet endte jeg på en 22.plass, fortsatt med dårlig hopping. I dag, fredag den 13., håper jeg at det løsner.

Hva er FIS Cup?

– FIS cup er en internasjonal cup. Vi kan kalle det fotballens 2. Divisjon. Øverst er det WC, deretter COC, og så er det FIS cup.

Hva er målet med deltagelsen i FIS Cup?

– For å kunne delta i COC som er mitt mål for sesongen, er det nødvendig å ha poeng i FIS cup. Det klarte jeg i går, og i dag er det bare å kline til for så å håpe på det beste. Ellers så har jeg aldri hatt så gode fysiske tester som nå, jeg har vært innom veldig god hopping i høst og vinter, men er ikke stabil nok. Men jeg har trua på at sesongen blir bra, og jeg gleder meg virkelig til de viktige renna som starter i januar.

Det gjør vi også.. Lykke til i dag!

– Takk!

Comments are closed.