Vålerenga trenger deg!

Det er en grå og trist høsttorsdag når dette skrives. Snøfillene daler ned og smelter mot bakken i hovedstaden. Det er tre dager igjen til kampen mot Sandnes/Ulf. Forhåpentligvis vår siste kamp i år. Dette er vår cupfinale i 2013.  

Tekst: EspenB


Klanen.no har vært stille i noen dager. Vi har vært i kjeller`n mentalt, og har hatt vanskelig for å fokusere på det viktigste. I kjeller`n fant vi omsider en liten gnist. Den gnisten brenner seg sterkere for hvert sekund som går mot søndag. Sterkere og sterkere brenner den.

Gnisten inneholder håp, vilje og engasjement.

Tabellen lyver ikke. Det er godt mulig vi ender opp på kvallikplassen i åttedraget på søndag. Mye skal gå i vår disfavør om så skal skje, men det kan skje. Vær klar over det.

Motstander blir i så fall Mjøndalen eller Ranheim. Smak på de to navna. Det er ikke kult å skulle møte sånne lag for å spille om retten til å være med i vår øverste liga i 2014. Ikke i det hele tatt.

Vinner vi, eller spiller uavgjort mot Ulf er saken grei. Da blir blikket retta mot 2014 umiddelbart. Sesongkortsalget starter tirsdag. Motstander Sandnes/Ulf må vinne på søndag. De risikerer kvallik ved uavgjort om Sarpsborg 08 slår Viking.

Rekdal er missfornøyd med sesongen. Solli er misfornøyd, Grindheim og resten av spillerne også. Alle er enige om at sesongen til Vålerenga er altfor dårlig. Vi supportere er minst like missfornøyde. Tilogmed mutter`n er missfornøyd med Vålerenga i årets sesong.

Rekdal har sagt at både Vålerenga og han har vært i denne situasjonen før. Da har det hjulpet enormt å ha trofaste, rakrygga supportere i ryggen for å komme seg ut av problemene.

Det er her vi kommer inn. Du og jeg, Klanen på Vestbredden, folka i VG-svingen og de alternative i Bendit. Det er på søndag vi skal gjøre vår del av jobben. Vi er de trofaste rakrygga supportere som skal hjelpe Vålerenga ut av problemene.

Vi!

Ta med deg flagg, kle deg i blått og møt opp. Ikke for å kjefte på giddaløse overbetalte spillere som ikke evner å blø for drakta. Vi kan bare håpe at de innser alvoret og gjør en brutalt bra jobb på søndag. De vet at uavgjort redder plassen, men de skal ikke engang tenke tanken. Det er vår cupfinale, og cupfinaler skal vinnes!

De SKAL vinne på søndag!

Ta med deg flagg, kle deg i blått og møt opp. For klubben møter du opp. For klubben synger du på søndag. For klubben i ditt hjerte, og for deg sjøl. For oss!

Du kan ikke klage på giddaløse overbetalte spillere om du ikke stiller opp sjøl. Da er du jo like dårlig som dem, kanskje ennå dårligere for du bryr deg ikke. Apati er ingen tjent med. Kom deg på kamp og vis at du bryr deg om Vålerenga.

Sørg for at når du åpner kjeften på søndag så lager den lyd. Du åpner kjeften for å synge, ikke for å putte mer potetgull eller kaffe inn i den. Støtt laget.

Gjennom oppmøte og sang viser vi klubben at vi  bryr oss. At vi er der for klubben også i harde tider. Legg fra deg alle tanker om tromme/ikke tromme. Legg fra deg  alle andre kamper i årets sesong. Det er på søndag det gjelder. Det vår cupfinale. Vi skal vinne.

Hører du?

Vi skal vinne!

Du, jeg, klubben, Klanen, spillerne, KST, Engatifo, Engasang, Ikaros, Iscoboys, Sirkus Vålerenga og alle andre grupper. Alle skal vinne på søndag. Sammen!

Alle vi som er Vålerenga vinner kampen sammen. Vi står sammen og kjemper og vinner til slutt!

Billetten koster 100 spenn. Den kjøpes i sjappa, eller på stadion kampdag. Bry deg og kom på kamp.

Vær så snill!

Vi skal vinne sammen!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.