Hælja!

Gudskjelovdagen er over oss og vi gir deg innføring i helgens Vålerengarelaterte aktiviteter. Du kan bla se Vålerenga-Lyn.

Tekst: EspenB


Ikke en dag uten Vålerenga.

I dag har Bohemen sin eminente fredagsquiz. Ta turen og la deg imponere over kunnskapsnivået til dine medquizere eller brillièr selv. Den starter kl 18:18.

Du har også muligheten til å se nest siste forestilling av «Neste kamp» på Oslo Nye kl. 19:30. Klansrabatt gir deg billetten til 250 spenn. Det er en utmerket investering.

Lørdagen er det Vallhall som er stedet på tidlig ettermiddag. Se Vålerenga Damer mot Arna-Bjørnar klokka 13:00. Laget har los på 4. plassen før siste serierunde.

Etter damekampen er det supportertreff på Valle. Vålerenga Damer og Vålerenga Herrer stiller fulltallig for å la seg hylle av fansen. Klokka har da blitt 15:15.

Det betyr at du neppe rekker til Leangen ishall klokka 16:00. Der møter iskrigera Rosenborg Ishockeyklubb. Vi regner med at noen fans dukker opp der også. Vi andre valfarter til Vålerenga Vertshus og Bohemen for å få med oss kampen der.

Klokka 18:00 er det siste forestilling på braksuksessen «Neste kamp» på Oslo Nye. Den forestillinga begynner å bli utsolgt så her må du få ut finger`n. Nå!

Etter Neste kamp er det teppefallfest på Bohemen. Kom innom og mingle med skuespillere, regissører og alle som har bidratt til å kaste lys over Vålerengas historie på Oslo Nye i høst.

Søndag gir deg noe så sjeldent som Vålerenga-Lyn klokka 17:00 Stedet er Jordalhallen og sporten er innebandy. Det er cupens fjerde runde og vi skal grisebanke Lyn. Selvsagt.

I hallen ved siden av, altså ungdomshallen, kan du se damelaget ta i mot Sparta i hockey. Den starter også kl 17:00

En del mennesker tar turen til Ålesund på søndag for å se Vålerenga Fotball i nest siste serierunde. Vi andre kan heller benke oss på Vålerenga Vertshus og Bohemen for å se laget med likesinnede om ikke Jordalhallene frister mer. Kampstart er 18:00

God Vålerengahelg!

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.