Cupfinalefrie soner – Oslo sentrum besudles av pakk i helgen

Helveteshelga er i gang. Drita og ufyselige wannabe-supportere på sponsorbetalt Oslotur gjør Norges eneste urbane strøk om til en helvetespøl av karsk, spy, horeri og fæle dialekter. Det finnes likevel håp, og vi gir deg redningen.

Tekst: EspenB


De 25.000 enkle sjelene som ramler inn i hovedstaden har sin egen oppfatning av Oslo. De ser byen vår gjennom blodskutte alkoholblanke øyne der søpla flyter og helvetes forgård blir en mild sommerdag i forhold.

Det vattnissene ikke skjønner er at det er de som forsøpler og det er de som er søpla. Sentrum er ikke noe hyggelig sted denne helgen. Om du på død og liv må ned i Oslo sentrum er det endel viktige kriterier som må ligge til grunn:

  • Meld fra hvor du går
  • Gå gjerne i flokk. De synes Oslofolk er skumle og mange Oslofolk er ennå skumlere
  • Om du alene blir omringet av siklende kjøtere med spy på den stygge blå eller hvite fotballdrakta si stå helt rolig – da ser de deg ikke og vil snart bevege seg videre
  • Du har en fantastisk flott frisone på Bohemen. Der slipper ikke bygdemøkk i supporterutstyr inn.
  • Bohemen er din redningsbøye, søk dit for nære samtaler og risikofri omgang med vanlige mennesker.

Vi anbefaler på det sterkeste at du unngår bykjernen, men det er ingen grunn til å holde seg innendørs. Vålerenga Vertshus kan skilte med arrangementer både i kveld og i morgen. Folk fra grisgrendte strøk finner jo ikke noe som ligger lenger enn et steinkast fra Karl Johan. Vålerenga Vertshus er det tryggeste alternativet i helgen.

I kveld er det tekno fra vinyl snurret av staute klansmenn De drar i gang ca halv åtte og lokalet er garantert fritt for søpla som sjangler rundt i hovedstaden. Vi garanterer derimot stor stemning.

I morgen er det riktig fokus på cupfinalen på Vertshuset. Da viser de moralsk oppbyggelige cupfinaler for den urbane mann og kvinne. Cupfinalene fra 1980 og og 1997 står på programmet. Henger`n og Vidar Davidsen kommer også, se linken for søndagens program. Dessuten er det vors for storkampen mellom Vålerenga og Storhamar i hockey. Den begynner 17:00 og gir deg anledning til å synge ut din frustrasjon over møkka som velter rundt i hovedstaden.

Jeg skal i alle fall bruke dagene der. Vi sees på Huset!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.