Samordna sesongkortinnkjøp

Det har dukka opp ett event på Facebook der formålet er å være en møteplass for folk som hadde sesongkort i fjor og vil verve noen, samt for de som vil verves, men ikke har noen å la seg verve av. Du hjelper klubben på kort og lang sikt.

Tekst: EspenB // foto: vif-fotball.no


Du hjelper klubben på kort sikt fordi sesongkortsalget genererer penger nå (og gudene skal vite at klubben trenger dem) og du hjelper dem på lang sikt fordi du har kjøpt deg sesongkort og lett kan følge Vålerengas vei til heder og ære fra tribuneplass neste sesong.

Det er som kjent 2000 kr for et kort, 1500 per stk for to kort og 1000 kr per kort om man er tre stykker som kjøper sammen.

Sesongkortinnehaver 2013:

Her har du muligheten til å fylle «kvota di» på ved å verve to sesongkortkjøpere for 2014 som ikke hadde sesongkort i år. Du hjelper samtidig Vålerenga med å fylle tribunen neste år. Faktisk kan du sjøl spare tusenlappen om du verver to nye sesongkortkjøpere.

Ikke sesongkort 2013, men vil ha i 2014?

Vil du ha sesongkort 2014 og ikke hadde det i fjor så skriver du det i eventet på Facebook, og gjerne hvilken tribune du har lyst til å stå/sitte på. Da kan aktuelle sesongkortinnehavere 2013 på den tribunen ta kontakt med deg, så kan dere kjøpe sesongkort sammen.

Har du spørsmål rundt dette, still dem også i eventet, så skal vi kålhuene prøve å svare så godt vi kan.

Følg denne linken og meld deg på.

Du kan gjerne invitere kjentfolk til eventet via Facebook eller dele denne artikkelen. Da treffer vi flere kjøpere og klubben får flere tilskuere neste år.

En for alle og alle for en!

Del, del, del og god helg!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.