Prematch Jordal: Lillehammer på torsdag

Lillehammer kommer til Oslo på torsdag. Pucken droppes kl 19, i det som er forventet å bli en tett og spennende kamp mellom nummer to og tre på tabellen. Begge lag vil med seier ta igjen serieleder Storhamar, hvis Storhamar taper i Stavanger.

Tekst: MortenN


image

Da lagene møttes på Lillehammer i september ledet Lillehammer 2-0 etter to perioder. I tredje periode slo Vålerenga tilbake, og etter scoringer av Stefan Espeland og Tobias Lindstrøm og et resultatløst sudden death ble kampen avgjort på straffer. Mark McCutcheon sørget for at to poeng ble med hjem fra Kristins Hall.

20121125 vif hockey lillehammer -ag 31 actionLillehammer har hatt en solid serieåpning, og ligger på tredje plass med 24 poeng – to mindre enn oss. Amerikaneren Joe Fallon er lagets solide førstemålvakt, og han har imponert med en redningsprosent på 93,3 – nest best i ligaen så langt.

Fremover på banen har både Dag Morten Wehn og amerikanske Jeff LoVecchio notert seg for 15 poeng. Sistnevnte har bakgrunn fra AHL, og kom til Lillehammer foran årets sesong etter et år for italienske Alleghe – der han gjorde 41 poeng på 43 kamper.

Jonas Oppøyen

Jonas Oppøyen

For Vålerenga er det fortsatt assist-kongen Jonas Oppøyen som har gullhjelmen med 14 poeng. Vår styrke ligger imidlertid i at vi allerede har ni spillere som har ti poeng eller mer, i tillegg til at vi vet det bor mer i Morten Ask enn de ni han foreløpig har notert seg for…

Serieleder Storhamar møter Oilers i Stavanger, og med tap der ligger veien mot Enga på topp åpen! Det er bare å glede seg.

NB! Før og etter kamp treffes vi på Vålerenga Vertshus. God kamp!

Kjøp billetter her:
image

Comments are closed.