Gode minner fra Sogndal

En gladhistorie fra en som hadde med seg en gruppe psykisk utviklingshemmede til Sogndal fra Oslo for å se på Vålerenga. Vålerenga er klubben for alle, og det er så godt å se at klubben for alle fungerer som nettopp det. 

Tekst: Kristin Krognes 


Jeg jobber med psykisk utviklingshemmede og vi hadde planlagt denne turen siden terminlisten ble lagt ut i år siden min kollega er fra Lærdal.

Vi kom lørdag kveld og så, til alles store glede, at vi var på samme hotell som laget. Gjett om «mine» koste seg med å hilse og klemme på spillere og gi Rekdal gode råd og instrukser.

Men det de gledet seg mest til var når supporterne kom! Jeg fikk oppdateringer om hvor dere var og endelig var dere i Sogndal.

Jeg tok med meg gutta til Lægreidpuben hvor de ble mottatt med åpne armer. Vi fikk være med bussen til stadion og fikk stå sammen med Klanen. Det var høydare det!

Dette er fine gutter med enkle sjeler og med mange utfordringer i hverdagen, men i tre timer i Sogndal var de 100% inkludert som alle andre! Klemmer, håndtrykk, high fives og analtoget! Ingenting som gjorde dem annerledes!

Har vært på jobb i kveld og ser hvor bra det har vært! De bobler over av gode minner og jeg har fått telefoner fra pårørende om takker masse for opplevelsen de har hatt.

Stor takk til dere alle som gjorde helgen helt spesiell for gutta jeg jobber så hardt for!

Er så stolt av å være en del av den beste supporterklubben.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.