MortenNsDagbok: Lenge leve Vålerenga

Vi blir alltid utsatt for angrep, vi i Vålerenga. Både innenfra og utenfra. Vi overlever til slutt hver gang, takket være en og annen helt. Sist ut på heltelista: Kaptein Christian Grindheim.

Foran et solid knippe Vålerenga-fans og ei mugge saftkokere viste han ræva. Det å få lov til noe slikt er ikke noe småtteri. Det er rett og slett den største hedersbetegnelse du kan få av Klanen!

Når kapteinen står fram (på banen) som i Sogndal skulle det bare mangle også. Grindheim er en utrolig spiller, som aleine er villig til å bære byrden når tippeligakontrakten skal fornyes. Han er overalt, og nå scorer han også.

Det er godt å kjenne at Berre får avlastning på profil-fronten. Det gleder meg at vi nå har en hardtarbeidende kaptein som viser veien for resten. Det er nesten så jeg blir optimistisk med tanke på neste år.

Med slike som deg skal vi atter stå opp som et blårødt lyn fra asken. Med slike som deg lever den store saken videre. Lenge leve Grindheim! Lenge leve Vålerenga!

Altså: Du skal få flække ræv så ofte du vil framover, det er bare å fortsette.

Neste ut: Haugesund…


Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok

Comments are closed.