Hockeytorsdag: Vålerenga – Rosenborg

Vålerenga møter Rosenborg i GET-ligaen torsdag kl 1830. Vi prepper deg klar til kamp!

Tekst: MortenN

Vålerenga har hatt en litt rufsete start på sesongen. Til alt hell viser det seg at alle de andre lagene også starter sesongen rufsete – med unntak av Storhamar som står ubeseiret med 15 poeng. Noen Shampo-krise er det uansett aldeles ikke, for Vålerenga ligger på en småpen andre plass med 11 poeng, ikke minst takket være seirene mot Lørenskog og Tønsberg i forrige uke.

Torsdagens motstander har etter innledningsvise tap mot Lillehammer (B) og Lørenskog (H) startet poengsankinga. Først med borteseier mot Tønsberg, så med seier etter shootout i Asker – og sist med seier 3-1 mot Sparta i Leangen.

Rosenborg kommer med steingamle 21 Ilia Dubkov, som fortsatt – godt oppe i 40-åra – er en nøkkelspiller. Vi må også se opp for forwardene 54 Lou Dickenson, 22 Greg Jacina og 28 Jordan George. Sistnevnte skal være for artist å regne, hvis vi skal tro hockeynytt.no ihvertfall. Borte er imidlertid Inge Stokvik og Rasmus Juell, sistnevnte entrer som kjent isen i Vålerenga-drakt for tida.

Pucken droppes klokka 1830 – et tidspunkt like godt som noe annet, spesielt hvis du vil ha en øl før og/eller etter kampen. I så fall anbefaler vi Vålerenga Vertshus, som sannsynligvis er verdens feteste bydelskro. I tillegg til en betjening i verdensklasse setter de så pris på sine hockey-stamgjester at det til og med gjør utslag på regningen!

Billetter til kampen får du her. NB! Medlemmer av Klanen får rabatt på billetter til klansfeltet ved fremvisning av medlemskort eller lignende i billettluka.

NH-RIHK-031013[1]

Comments are closed.