Rosenborg hadde ikke sjans!

VIF-ROSENBORG 5-1: Vålerenga vinner fortjent på Jordal Amfi i kveld – det var aldri noen tvil.

Tekst: MortenN/Frodo

Våre iskrigere startet første periode med to mål i overtall. Wiig reduserte for Rosenborg før Daniel Sørvik øker til 3-1 da han setter pucken pent i krysset.

Andre periode fortsetter med klart Vålerenga-overtak, og øker også ledelsen med en god prestasjon av Filip Gunnarsson. I tredje periode kontrollerer Vålerenga lett inn til seier. 5-1 kommer i spill fem mot tre to minutter før slutt ved Morten Ask.

Neste kamp for Vålerenga er på lørdag, mot Sparta i Sarpsborg. Neste hjemmekamp er neste søndag mot Stavanger Oilers.

*Under følger vårt livereferat.*

3. periode

Kampen er slutt og vi vant 5-1! God kamp av Enga!

19.10: 5-1! Endelig scorer vi 5 mot 3. Morten Ask setter pucken inn på pasning fra Bonsaksen og Hilt Jørgensen.

17.17: 2 min Rosenborg. George for slashing. Hvordan Sørvik ikke scorte mens utvisningen var avventende er en gåte. George fikk forøvrig 10 min igjen for dårlig oppførsel.

16.36: 2 min Rosenborg. Dubkov (som vanlig) for tripping.

En som som har hatt en bra dag i dag er trøndernes keeper Hjelle. Han har hatt nok å holde fingra i idag. Enga har allerede med fem minutter igjen 43 skudd på mål. Uten topp keeperspill hadde vi ledet langt, langt klarere.

12.00: Et par store sjanser for Enga igjen etter vi fikk fullt lag. Det har vært Enga for alle penga også i siste periode, selv om vi har senket tempoet noe.

9.36: 2 min Vålerenga. Olden for hekting. Før det hadde man spilt mange minutter uten noen avblåsning. Siste periode har vært preget av stillingskrig og det faktum at kampen nok allerede er avgjort.

Perioden er i gang.

2.periode:

Perioden er over, Vålerenga leder 4-1. Skuddstatistikken viser 15-8, og pausen starter med Whitesnakes Here I Go Again på musikkanlegget. Det oppsummerer perioden godt! Vålerenga har vært klart best. En god bortemålvakt har sørget for at ledelsen ikke er større, og vi kan ikke helt se hvordan Vålerenga kan surre bort dette. Men… Det har de gjort før, så stay tuned.

Klanens Webradio intervjuer en fyr i pausa.

Gunnarsson med farlig avslutning et sekund før periodens slutt.

19:30 2min Rosenborg. Dubkov, krysstakling.

Søberg med fin redning da Jacina kommer alene igjennom med ett minutt igjen av perioden.

17:06 2min Rosenborg. Ulovlig blokkering , Grimaldi.

Et dårlig overtallsspilll fem mot tre av Vålerenga. Rosenborg rir av.

14.28: 2 min Rosenborg. George 2 min for holding. Over 1 minutt 5 mot 3 nå.

13.55: 2 min Rosenborg. Dubkov for holding. Espeland smeller knallhardt pucken i tverrligger mens utvisningen var avventende.

Vålerenga skaper sjanse på sjanse uten å få uttelling. Vi prøver på en del vanskelige og morsomme ting, så underholdningen er fortsatt god her på Jordal.

6.35: 2 min Rosenborg. Dubkov for tripping.

5.17: 2 min Rosenborg. Næss for slashing.

4.23: 4-1! Fantastisk scoring av Filip Gunnarson. Han venter iskaldt ut Hjelle og setter pucken i det nærmeste tomme buret. Pasning fra Oppøyen.

Pucken er droppet for andre periode.

1.periode:

Etter første periode er stillingen 3-1 til Vål’enga. En veldig god periode av Enga, og uten keeper Hjelle hadde vi hatt langt flere enn de tre målene. Tilløp til godt power play spill er noe overraskende i seg selv, og i tillegg har vi så langt i kveld sett at Enga-spillerne går mer rett på mål og skyter, i stedet for å skøyte rundt i vantene. Rett og slett en morsom periode! Skuddstatistikk 1. periode: 17-4.

19.24: 2 min Vålerenga. Bonsaksen for krysstakling.

17.54: 2 min Rosenborg. Grimaldi for slashing. Fantastisk spill og sjanse av Enga i forkant der.

15.54: 3-1! Daniel Sørvik smeller pucken opp i krysset! Pass fra McCutcheon og Olden.

15.28: 2 min Rosenborg. Milam for tripping.

14.52: 1-2. Wiig reduserer for bartene. Møkk!

14.34: 2 min Vålerenga. Bonsaksen for roughing. Svak dømming nå. 3 mot 5 i over 50 sekunder.

13.28: 2 min Vålerenga. Magnus Fischer for interference.

Etter 12 minutters spill er stillingen 2-0 til Enga og det er ikke et mål for lite. God start fra Vål’enga, som ser pigge ut i kveld!

Lindstrøm med farlig mulighet, men setter pucken over!

Trygg med farlig mulighet, men ingen uttelling i overtallet.

Ett minutt ut i overtallet, men ingen scoring ennå…

09:13 2min Rosenborg. 22 Jacina, Interference…..

Rosenborg tar time-out…

07:17 10min Rosenborg. George, dårlig oppførsel. Likte ikke scoringa!

07:17 2-0! Vålerenga øker. Trygg (Jørgensen, Ask). Skudd fra Hilt Jørgensen som Trygg styrer inn igjen!

06:49 2min Rosenborg. Hekting.

05:11 1-0! Vålerenga scorer med en han i overtallet! Lidstrøm (Bonsaksen). Bonsaksen med skudd som styres inn av svensken!

Fem minutter ut i kampen. Det har startet stille og rolig, både på isen og tribben.

05:05 2min Rosenborg. Ness, krysstakling.

00:00 Kampen er i gang!

Like før vi setter i gang! (7.11 igjen for dere som ikke kan lese opp-ned)

image

Lyst til å hjelpe klubbene med å skaffe spellere? Les mer om supporterteraksjonen 1913-klubben her.

Dette skal egentlig være tre enkle poeng for Vålerenga. Men vi har vist før at vi sliter like mye med topplaga som de litt lenger bak, og Rosenborg er et typisk «litt lenger bak»-lag.

De har signért noen spennende nye løpere, som sammen med Lou Dickenson og Ilia Dubkov har en god del å by på. Se opp, se opp!

Vålerenga har startet sesongen godt sett under ett, egentlig er det bare hjemmetapet mot den overraskende serielederen Storhamar som har vært å klage større over. Forrige hjemmekamp endte med seier mot Steffen Thoresens Lørenskog, og i helga ble det en merkelig seier i Tønsberg.

Alt i alt er vi altså favoritter. Men fåglarna vet…

Avspiller til Klanens Webradio ligger til høyre på siden her. Du kan også bruke denne linken http://service1.klanen.no:8800/listen.pls.