Rekdal: Vi topper laget mot Liverpool

- Vi topper laget. Det blir a-lagspillere fra begynnelse til slutt, sier Kjetil Rekdal til klanen.no. I morgen møter Vålerenga Liverpool til treningskamp på Ullevål, og Vålerenga-supportere har eget felt i VG-svingen.

Tekst: MortenN foto: grydis.no

Kjetil Rekdal fant tid til et intervju med klanen.no på morgenkvisten i dag, i bil på vei til Gjøvik. Han gir oss forsikringer om at Vålerenga topper laget i morgen.

– I kampen mot Barcelona måtte vi først og fremst tenke på Sarpsborg-kampen bare to dager etterpå. Da startet vi med de som vanligvis er innbyttere. Denne gangen blir det ikke slik, selv om alle selvfølgelig skal få litt spilletid, sier Reka.

Det kan bety en langt mer spennende og jevn kamp enn det ble mot Barcelona. Vil Rekdal trygge bakover og satse på kontringer for å få et godt resultat?

– Vår plan er å underholde, det er ikke noe poeng å legge seg bakpå. Vi går utpå for å score mål og gjøre en god figur, forklarer en offensiv Vålerenga-trener.

Han tror et offensivt Vålerenga har gode muligheter til å vinne over Liverpool også.

– I en slik kamp er selvfølgelig alle utfall mulig. Tidligere har disse kampene vært veldig jevne, og det tror jeg det blir denne gangen også. Jeg tror vi har mulighet til å vinne også, spesielt om Liverpool tar det som en litt for rolig treningsøkt…

Vålerenga har åpnet et eget felt for Vålerenga-supportere. Stående, syngende supportere kan kjøpe billett til feltet i VG-svingen for 200 kr. I tillegg gir Vålerengas sponsor 200 kr til VIF for hver billett som blir solgt på dette feltet. Les mer her.

– Det er alltid godt å ha supporterne i ryggen. Selv om det er bare en treningskamp, håper vi at en god del tar turen for å gi Liverpool-supporterne konkurranse også. Dere kan jo gjøre som oss – bare komme og ha det moro, sier en blid Vålerenga-trener.

Hva han hadde på Gjøvik å gjøre? Han var på vei for å gjennomføre ei treningsøkt på fotballskole sammen med keepertrener Østby. Hva den mannen får tid til…

 

Comments are closed.