Jubileumsfest-overraskelse: VPN traff blinken!

Dagboka torsdag offentliggjorde mye om programmet på jubileumsfesten vår. Her kommer derfor noen bekreftelser og noen nye nyheter om helgas fest.

Tekst: KJELL HENNING THON

Når fest&moro står på programmet, så skal det ikke all verden til å gjette seg fram til at Elling og Aslak fra Gatas Parlament og Trond Ingebretsen var blant gjestene Klanen vil ha med seg på vår jubileumsfest. Begge kommer, og kjenner vi de rett trekker de noen ess ut av ermet som verken Klanen eller VPN hadde gjettet seg fram til.

Det tredje navnet som ble offentliggjort, også det til Frank Znort Quartet fredag er i skrivende stund noe usikre. Det handler om at Bengt «Bingo» Calmeyer er sykemeldt, og at vi ikke vet om han kan stå på en scene fredag. Men parallelt med dette jobber vi med en rekke gjester både til fredagens og lørdagens program.

Noen av disse blir veldig på hælen. Andre av den betydelig mer innøvde sorten.

Men som VPN visste, så jobber vi hardt for å få med oss musikere og andre som kan by på en genuin innsikt i den vålerengelske kulturen som har gått som en rød tråd gjennom idrettslaget vårt siden det ble stiftet for 100 år siden. Og som det laget som sist mandag spilte mot Sarpsborg 08, ser vi på det som viktigere å være offensive og score noen mål enn det er å sikre seg inntil en knapp seier.

Det skal være lett, ledig og løssluppent i en Vålerenga-sammenheng.

Gatas Parlament og Trond Ingebretsen er blant artistene som har gitt oss flest Vålerenga-øyeblikk, og disse var derfor en selvfølge. Likevel tror vi settene Frank Znort Quartet bygger rundt disse kan gi det hele en eksepsjonell innramming.

Derfor tror vi kanskje fredagen blir den aller morsomste dagen, da mest av det uventede kommer, mens lørdagen presenterer mer av det som forventes av fotballsupportere. Felles for begge kvelder er at det skal være mulig å ha det moro.

Hva tror du når du hører gjennom lista i Spotify eller Wimp?

Billetter koster 425.-, og du kan få de i Sjappa eller på Bohemen, Vålerenga Vertshus, Enga Bar & Café, Rock & Rolls og Last Train. Konsertene har 18-årsgrense, men vi åpner for at frivillige ikke må ha fylt atten for å kunne gjøre en innsats. Send en epost til dugnad [ætt] klanen [dått] no.

Klanens jubileumsfest finner sted fredag 9., lørdag 10. og søndag 11. august. Vi har plass til 1500 gjester hver dag, og satser på å være et arrangement der du skal kunne ha en real fest uten å bli blakk.

Les alt om jubileumsfesten her.

Comments are closed.