Supperådet i NFF har hatt møte angående kvartfinalen i cupen

I sin iver etter å kvele publikumstilstrømningen til norske fotballkamper fullstendig har NFF tatt i bruk nye virkemiddel.

Tekst: EspenB


Oppdatert 4. juli. 

NFF har tatt til vettet. http://gammel.klanen.no/blog/2013/07/nff-omberammer-kvarten-mot-rbk/

 

Kvartfinalekampen mot Rosenborg er endelig berammet – på en måte. Den skal gå på Lerkendal søndag 18. august klokken 21:00

Det er jo fantastisk for oss som skal tilbake til Oslo den kvelden. Kampen er ferdig etter at siste fly og siste tog har gått. Hotell er eneste mulighet om du ikke kjører sjøl.

Dette er ikke noe nytt. Det er jo stort sett hverdagen til bortesupportere så fort det er litt avstand å snakke om. Nyvinningen til NFF er at det er satt opp en ekstra dato kampen kanskje kommer til å spilles på.

Ja du leste rett.

Dersom Rosenborg skulle ryke ut av kvalifiseringen til Europa League før 17. august, spilles cupkampen i stedet onsdag 21. august kl. 18.30.

Åssen i hule helvete har NFF tenkt at vi som bortesupportere skal ha noen som helst sjanse til å forholde oss til dette? Det låser oss fullstendig i forhold til å bestille bortetur.

Jeg tar av meg hatten NFF – denne så jeg ikke komme, men sånn kan vi faktisk ikke ha det.

Snakk om å pisse på eget produkt, og ikke minst på reisende supportere.

Om kampen blir flytta til 21 august, skal da seriekampen mot Rosenborg likevel spilles 17. august? Skal den spilles en annen dato? Det var alt dette med forutsigbarhet for supportere da..

Flass!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.