MortenNsDagbok: Viking neste – søndagskamp!

Den siste hjemmekampen før treningskampen mot Barcelona og den store jubileumskampen mot Sarpsborg spilles på søndag. Vålerenga møter et Viking som kjemper om medaljer, og alt ligger til rette for en god fotballkamp.

Rusen er i ferd med å gi seg etter Blått Åråsen. Det siste stikket kom i går, med signering av Christian Grindheim for tre år. En usedvanlig godt informert distriktspolitisk avdeling vet at Vålerenga har jobbet meget godt i denne saken, og endt opp med en fornøyd kaptein og blide dansker – uten å tømme hele pengesafen. Våre hjerteligste gratulasjoner går til både sport og administrasjon på Valle.

Høstlaget Vålerenga tar dermed form. Med danskenes svar på Panzer-Hagen (det er da lov å håpe!) på vei inn i midtforsvaret og kapteinen på plass er det bare å vente på hvem som skal sørge for å gi Børven konkurranse på topp. Øverst på undertegnede sin ønskeliste er en god, gammaldags target-spiss. Rett og slett Bengt Sæternes in disguise, only younger and without the injuries. Aaron Samuel kan fortsatt vise seg å være mannen, men da må han innse at han må satse alt. Der er det etter ryktene en god del å gå på.

På søndag møter vi uansett Viking med de spillerne vi har, unntatt God Cup-Gonzales og gult kort-Lecjaks. Det betyr at halve forvaret må byttes ut mot et Viking som tidvis har fremvist forrykende angrepsspill (etter Tippeliga-standard, glem Neymar&co).

Nå er det faktisk også slik at Vålerenga har scoret seks mål på de siste to hjemmekampene, hvilket skulle borge for et målrikt og underholdende oppgjør.

Billetter kjøper du i Sjappa, eller her.

Talas!


Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok

Comments are closed.