MortenNsDagbok: Daniel Braaten til Vålerenga

Dette er ingen nyhet, men et ønske. Daniel Braaten til Vålerenga, det hadde vært en skikkelig 100-årsgave til alle venner av Vålerenga Fotball!

Daniel trener for tida med Vålerenga, klubbløs som han er – etter at han har takket nei til å forlenge med Toulouse.

31-åringen har hatt en brillefin proffkarrière, som han selvsagt gjerne fortsetter. Alle skjønner at «den siste kontrakta» genererer mer penger i Qatar, Frankrike eller Tyskland – men allikevel: Værsåsnill’a, Daniel!

Daniel Braaten, du hadde øyeblikkelig blitt vår helt. Du er spilleren vi har venta på med lengsel og smerte. Du kan bli nesten like stor som Morten Berre, hvis du vil.

Hvis jeg hadde drivi en (mye større) butikk, ville jeg tenkt: Hmmm, generalsponsor i Vålerenga – det hadde jaggu vært noe å tulle bort ti mill i året på. Spesielt nå da Daniel Braaten er tilbake i by’n!

Ja ja, det får bli som det blir. Jeg lever godt med Morten Berre jeg. Men kunne du ikke bare signert ut sesongen ‘a, så kan du se om detta kanskje kunne passe deg?


Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok

Comments are closed.