Klanen tenker globalt, og handler lokalt – utfordring til Barcelonas norske supporterklubb

Klansstyret har tatt Penya Blaugrana del Nord (Barcelonas offisielle norske supporterklubb) sin utfordring på strak arm, og ønsker å støtte UNICEF sitt arbeide med 1913 kr. Vi ønsker samtidig å utfordre tilbake!

Barcelona er en internasjonal klubb, med et internasjonalt engasjement. Vålerenga er en lokal klubb, med et lokalt engasjement.

Der Barcelona tar sats for å redde verden, tenker vi globalt (verdensherredømme, unike i Europa osv), og handler lokalt. I tillegg til diverse støtte og veldedighet gjennom 1913-fondet gir vi masse støtte til breddeidretten i Vålerenga gjennom breddefondet. Vi støtter det viktige arbeidet som legges ned for Oslo Øst i Vålerenga, som også inkluderer aktiviteter som støtter oppunder viktige sosiale prosjekter som Vålerenga Mot Rasisme og Jobbsjansen.

Vi utfordrer den Oslo-baserte fanklubben til Barcelona til å tenke lokalt også, og bidra med det samme som vi har støttet andre – det hadde vært en hyggelig gest tilbake, og en fin gave til 100-årsjubilanten Vålerenga.

I fjor utgjorde til sammenligning Klanens støtte 253.413 kr. Vi gleder oss til å se Penya Blaugrana del Nord sitt engasjementet for Oslo!

 

Klansstyret.

Comments are closed.