BØRST&BALLi100år: Raga rocker for Klanen

Raga Rockers topper plakaten lørdag 10. august, når Klanen feirer at Vålerenga fyller 100 år. Programmet for resten av helga slippes i løpet av uka.

 

Tekst: KJELL HENNING THON

Michael Krohn og Raga Rockers spiller på Klanens jubileumsarrangement. Det avslutter hva vi kaller et rock’n’roll-party. Krohn startet karrieren i Kjøtt på tampen av 1970-tallet, og startet Raga Rockers i 1982. Siden har norsk rock aldri vært den samme.

Gjennom sine tredve år har bandet pumpet ut klassiker etter klassiker, noe ei rekke som «Når knoklene blir til gele», «Hun er fri», «Noen å hate», «Fritt liv», «Slakt» «Ole og Ali» og «Aldri mer» skulle illustrere til fulle. Det er 25 år mellom den første og den siste av disse sangene. Likevel er de like godt egnet for alle som er glade i tøff, klassisk rock.

Raga Rockers nevnes som en av de fire store i norsk rock. Det er derfor med den største stolthet Klanen kan presentere bandet på vår fest til ære for verdens aller beste idrettsforening.

Klanens jubileumsfest finner sted hos GSF under brua i Gamlebyen (www.gamlebyen.no) 9., 10. og 11. august. Vi har plass til 1500 gjester hver dag, og satser på å være et arrangement der du skal kunne ha en real fest uten å bli blakk. Er det ikke deilig å ha noen å elske?

Billetter 400.- for hele helga. Forhåndssalg i Sjappa fra 18. juli for klansmedlemmer.

 

Comments are closed.