BØRST&BALLi100år: Billetter til jubileumsfesten

Billetter til jubileumsarrangementene under brua i Gamlebyen er nå i salg. To dager med fest for klansmedlemmer koster 400 kroner.

Tekst: KJELL HENNING THON

Med Frank Znort Quartet (fredag) og Raga Rockers (lørdag) på toppen av plakaten og en mengde annonserte og uannonserte band i tillegg er vi sikre på at det skal bli ei fantastisk helg for alle som liker fest, Vålerenga og musikk. Det er lagt opp til en mengde opplevelser som vi tror og mener vil bli uforglemmelige. Og for at alle skal kunne få det med seg har vi bestemt oss for at denne festen vil bli rimelig. Derfor er det 400.- pluss billettavgift for hele helga.

Dersom vi ikke selger ut alle billettene på forhånd, vil det være 200,- for å komme inn fredag og 300.- for å komme inn lørdag. Søndag legger vi opp til en lun oppvarming til kampen mot Start med gratis adgang og trivelige djs. Med oss hele helga har vi kjente og kjære som tilbyr mat og drikke til en hyggelig pris.

Billettene ble lagt ut i salg i går på Sjappa, og fra 1. august kommer man også til å kunne kjøpe billetter på Bohemen, Vålerenga Vertshus, Enga Bar & Café, Rock & Rolls og Last Train. Men det er ingen grunn til å vente.

Konsertene har 18-årsgrense, men vi åpner for at frivillige ikke må ha fylt atten for å kunne gjøre en innsats.

Klanens jubileumsfest finner sted fredag 9., lørdag 10. og søndag 11. august. Vi har plass til 1500 gjester hver dag, og satser på å være et arrangement der du skal kunne ha en real fest uten å bli blakk.

Les alt om jubileumsfesten her.

børst og ball i 100 år plakat liggende

Comments are closed.