MortenNsDagbok: Det viktigste er å delta

Vålerenga imponerte ingen i distriktspolitisk avdeling, men uansett: Vi er videre i cupen.

Heltene fra Oslo Øst vant til slutt en fortjent 3-1-seier i går kveld. Vi er dermed videre i cupen, og møter Rosenborg på Lerkendal i kvartfinalen i august en gang.

Det var grått på Ullevål, men cupavensementet gledet et fullstappet Gamle Konge...

GRÅTT PÅ ULLEVÅL I GÅR: Cupavensementet gledet allikevel et fullstappet og gråsprengt Gamle Konge.

Gutta i blått imponerte ikke veldig mot et ganske blekt Sogndal-lag. Feilpasningene florerer fortsatt, og det er fortsatt mange som ikke orker nok. Jeg tror ikke det er innsatsen det står på, men mange i Vålerengas stall ser rett og slett ikke ut til å være godt nok trent.

At Kjetil Rekdal stiller spørsmålstegn ved enkeltes profesjonalitet er dermed lett å skjønne. Enkelte spillere er sogar såpass uproffe at de er plassert på bank eller tribune – dette bør være en vekker!

Hvis de ikke er villig til å gjøre noe med egne holdninger bør de pakke bagen sin og reise vekk fra Oslo by.

Men alt er da ikke helsvart heller. Etter to kamper på rad med tre mål på hjemmebane er det grunn til en viss optimisme. Denne skribenten etterlyste før cupkampen at Torgeir Børven måtte våkne fra sin måldvale – og det gjorde han! Riktignok ble det ikke det bebudede hattrick’et, men det lever vi godt med enn så lenge. Ett mål i hver kamp, det er greit det Torgeir!

mortennblåttåråsen

ÅRETS SOMMERMOTE: Distriktspolitisk talsmann har kjøpt årets feteste t-skjorte. 50 spenn!

Klanen gir deg også meget gode muligheter til å varme opp til kampen på søndag, det går busser fra Bohemen, Vertshuset og Fyrstikktorget (bill. i Sjappa). På Fyrstikktorget er det eget Blått Åråsen-arrangement i samarbeid Sjappa/Karolines, med gode tilbud på supporterstash, og underholdning ved gode, gamle Rønsen. Kvelden før er det konsert på Verthuset med Trond Granlund, og på Bohemen er det bursdagsfest.

Det er fest og moro overalt, vi er videre i cupen og på søndag knuser vi Lillestrøm på Åråsen. Det er herlig å være Klansmann!


Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok

Comments are closed.