- Klanen støtter ikke halshugging

- Klanen støtter ikke halshugging. Den/de som har kappet hodet av Tom Lund-statuen får ikke noe kred her i gården, sier Klanens talsmann Christian Kjellsen.

Tekst: MortenN

kjellsen

IKKE IMPONERT: Talsmann Christian Kjellsen.

Ifølge rb.no har noen natt til torsdag kappet hodet av Tom Lund-statuen. Klanens talsmann mener dette er å gå langt over streken.

– En ekte Vålerenga-supporter holder seg for god til slikt som dette. Halshugging av statuer er i beste fall hærverk og dårlig stil, og slår kun tilbake på oss, sier en oppgitt Christian Kjellsen.

Han forventer at de som står bak melder seg og gjør opp for seg.

Foto: rb.no

Foto: rb.no

– Her er det bare å krype til korset og be om unnskyldning. Lever tilbake hodet og betal reperasjonene, slik at man kan få hengt på Felleskjøpsdressen igjen.

Kjellsen sikter til et tidligere stunt som traff langt bedre, da man ikledde statuen en arbeidsdress fra Felleskjøpet.

– Klesstuntet var et muntert innslag i en herlig rivalering, mens nattens stunt slettes ikke faller i samme kategori. Dette ble bare helt feil, og noe Klanen og et samlet Klansstyre tar kraftig avstand fra.

Er det medlemmer av Klanen som står bak?

– Vi har ingen grunn til å tro det, men vi vet ikke hvem som har gjort dette.

Hva blir det neste?

– Et samlet klansstyre håper hevntørsten ikke utløser en ytterligere eskalering. Vi elsker rivaleriet med Lillestrøm, men det må ikke anta et tåpelig omfang. Vi antar at det er «folk» med Vålerenga-sympatier som står bak dette stuntet, og vi antar at det er å forvente en hevnaksjon. Det vanlige er nedtagging av busskur og å knuse døra på Bohemen, men vi henstiller til våre fiender på slagmarken å denne gangen framvise stil – i motsetning til de som står bak halshuggingen i natt.

Til slutt viser vi også til Christian Kjellsens uttalelser til aftenposten.no, for de som vil ha bildet enda klarere enn det klanen.no klarte med denne artikkelen: Klanen: Dette er lavmål!

Comments are closed.