MortenNsDagbok: Den beste seier

Seieren på Åråsen er den aller beste. Nesten på linje med en cupfinale, og helt på linje med det beste fra utlandet.

Når vi vinner på Åråsen er det ikke stilen som teller. Det er resultatet. Helt ufortjent var ikke seieren, etter en andre omgang som tidvis var meget god. Men vi kunne godt ha ligget under med flere mål etter en svak første omgang – så vi må arkivere seieren under «stang inn». Sjølmål var det også, gitt…

Det er helt greit, så lenge vi slår bøfla. En seier på Åråsen gir en helt unik ro, og en visshet om at man kan møte folk fra provinsene med en viss glans i øya i uker og måneder framover!

I kveld uttaler jeg meg bare om sporten, en evaluering av kampen på tribuna får vente.

Og når det gjelder sporten så er det helt umulig å komme utenom å kommentere at dette mest sannsynlig var den siste kampen til kaptein Christian Grindheim (for denne gang?).

At vi ikke har råd til å beholde vår beste spiller er et varsku. For alle med et visst blikk for fotball har det vært lett å se at Christian Grindheim er vår viktigste spiller. Det er trist, trist, og bare trist at vi ikke kunne bli enige med Grindheim om en fast overgang.

At overgangen ikke blir noe av gir muligens håp om andre forsterkninger, men det skal fryktelig mye til at en slik er like bra for oss som Grindheim hadde vært.

OK, litt om tribunen også da. Dette med Grindheim kan være verdt å tenke på, når vi som supportere vurderer hva VI kan gjøre for klubben: Er det verdt det? Det å for eksempel miste Grindheim – og i stedet ønske at klubben skal bruke penger og ressurser på røyk og fyrverkeri?

Jeg vet at MIN fest hadde vært røykfri – men med Grindheim – om jeg måtte/kunne velge. Men hva veit vel egentlig et gammalt flass fra distriktene om slikt.

For meg er uansett kvelden god. Vi vant på Åråsen. Igjen.


Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok

Comments are closed.