Stemningsrapport: 16. mai

(VIF – BØNDA 2-0) Fotballens festdag. 16. mai. Fint vær og god stemning på Bohemen før kamp. En tre-fire cidere og et par stenkare er på plass og smører strupen fint for å synge høyt.


Tekst: Jostein Ellingsen // Foto: www.grydis.no

valerenga-tromso_2-0_tippeligaen_2013-00116. mai var andre hjemmekamp etter at det ble tatt grep på Vestbredden i forhold til plassering og organisering. En oppfordring om deltakelse og å stå tettere sammen. Jeg synes dette var kjempelurt og vi begynner å se forbedring allerede. Sangprestasjonen var den nest beste i år på Ullevål. Omtrent det samme kan vi kanskje si om laget.

Men selv om de sportslige resultatene ikke alltid står i stil med hva vi forventer av laget, kan ikke vi supportere ligge på latsida. Vi må stå på og gi jernet. Hjemme som borte.Noe vi også gjorde på torsdag. Men jeg tror dette bare kan bli enda bedre utover i sesongen.

valerenga-tromso_2-0_tippeligaen_2013-032Det var flere jeg snakka med både under og etter kamp av ymse supporterkaliber som syntes det var en positiv opplevelse å være på kamp igjen. Til tider var det tilløp til godstemning og humor av godt gammelt kaliber med sanger som «Kongen i kassa» og «Vi har en pollak som jobber – Marcel, Marcel». Genialt! På minussida var det kanskje litt for mye rotasjon på noen sanger, men det får heller gå.

valerenga-tromso_2-0_tippeligaen_2013-012I skrivende stund er det bare timer igjen til Sarpsborg borte. Bli med du også. Sleng deg i bilen eller bli med en av bussene nedover. Vertshusbussen er smekk full, men det er noen få ledige plasser på Bohembussen.

Syng høyt, syng stolt!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.