MortenNsDagbok: Det Rekdal har å selge

Flere medier kan i dag melde at Torgeir Børven er aktuell for italienske Udinese. Rekdal uttaler: » I utgangspunktet er alle spillerne våre til salgs hvis prisen er rett, det er vel det jeg kan si.» Dagboken gir deg en en egenprodusert silly season-status over andre salgsobjekt som har imponert i det siste. 

daniel fredheim holm austria wienDaniel Fredheim Holm er aktuell for Austria Wien. Østerrikerne skal være ute etter den talentfulle Oslo-gutten, som tidligere har vært proff-spiller i Danmark. Fredheim Holm håper at agenten er i stand til å kommunisere på det østerrikske språket.

Kjetil Rekdal forteller at Daniel Fredheim Holm er til salgs om prisen er riktig.

berre newcastleMorten Berre er ønsket i Newcastle. Britiske kilder vil ha det til at de ble imponert over Berre sist Vålerenga spilte mot Newcastle, og har nå fulgt spilleren over så lang tid at de vil kjøpe Berre i sommervinduet.

Berre vil nå snarest mulig ta kontakt med noen for å få seg agent.

Det er antagelig er slik at Berre må selges nå om Vålerenga skal få penger for han, og det tror jeg også Kjetil Rekdal er enig i.

Diego_Calvo_184902cDiego Calvo skal være aktuell for  Hearts. Den norske investorgruppen som mest sannsynlig tar over roret i den skotske klubben har sett på Calvo som en spiller som kan passe godt inn i deres nye profil.

Calvo er fornøyd med å være i Vålerenga, mens agenten synes dette er spennende.

Kjetil Rekdal mener nok det er hjerteskjærende om hans kostarikanske kronjuvel forlater klubben nå, men mener Diego er til salgs for en eller annen pris.

riise manipulertBjørn Helge Riise skal være aktuell for den engelske klubben Fulham. Riise har ikke akkurat slått til i VIF-trøya, og er på utkikk etter noe helt spesielt. Det skal være snakk om en bytteavtale med Fredrik Stoor, der John Arne Rise drar til Roma.

Alt skal være under kontroll, i følge Riises agent Berit Riise.

Kjetil Rekdal skjønner ingenting av dette, men håper Vålerenga får rett pris og at det ikke blir altfor mye tullball. NFF tror dette kan bli en risikoovergang.

1359486692821_141Gudmund Taksdal Kongshavn skal være klar for den spanske tv-journalisten Sara Carbonero.

Agenten jobber med en bytteavtale der Kongshavn også overtar Iker Casillas plass i Real Madrid-buret.

Kjetil Rekdal mener at dette kan bli dyrt.

Og slik, mine kjære nettjournalist-følgere, har dere noe å skrive om resten av uka også.


Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok

Comments are closed.