Kommentar: Lørenskog – hahaha?

Det ble i dag gjort klart at Lørenskog trekkes 20 poeng og gis 30 000 kroner i bot for å ha levert lisenssøknaden for sent. Dette er strålende nyheter for den som misliker Lørenskog, men trist for norsk ishockey.

Tekst: MortenN // Arkivfoto: Kenneth Myhre

Som Vålerenga-supportere synes vi selvfølgelig dette er strålende. Lørenskog har kåla det til igjen! De roter verre med papirarbeide enn selv Vålerenga har gjort på sitt verste.

Dette gjør den bitre Thoresen-pilla lettere å svelge – og mang en hockeyfantast kan plassere et pent smil over ølskummet der man sitter på pubene rundt Jordal Amfi.

For norsk hockey er dette imidlertid mest trist. Det må være vanskelig for hockeyforbundet å måtte forholde seg til at en av tre stabile toppklubber knapt viser seg i stand til å kunne fylle ut et skjema. Det å bygge GET-ligaen til noe stort blir ikke lettere av dette!

Hvis norsk topphockey skal bli noe stort må det, som vi har vært inne på så mange ganger før, bli en annerledes arenasituasjon. Det er lett å se for seg at Lørenskog kan få problemer med et og annet rundt en eventuell byggetillatelse.

Selv for Vålerenga-supporteren er det er å håpe at Lørenskog snart får orden på papirhaugen sin. Det er også i Vålerengas interesse at hockeysporten framstår som noenlunde seriøs. Dessuten er det litt kjedelig å ikke ha det desidert dårligste ryktet i gjengen lengre.

Comments are closed.