(Minus) tjue poeng, Lørenskog

Vålerenga, Stavanger, Storhamar, Sparta, Frisk, Tønsberg, Stjernen, Lillehammer og Rosenborg leder serien. Før de i det hele tatt har tatt på seg skøytene.

Tekst: Yannick von Strekker, EngaFreelancers // Foto: Torben Johansen, VIF-Hockey.no (montasje: Klanen.no)


Mandag ble det klart at Steffen Thoresen signerte for Lørenskog, etter seks gode år i Vålerenga. Det ble sagt i et intervju med LIKs hjemmesider at han blant annet tok valget fordi det virket mer tilrettelagt og profesjonelt, enn i andre klubber.

Onsdag kom den dårlig skjulte nyheten om at Lørenskog heller ikke år var profesjonelle nok til å melde seg på ligaen i tide. Søknadsfristen for lisens for GET-ligaen var 28. februar. En frist Vålerenga, Stavanger, Storhamar, Sparta, Frisk, Tønsberg, Stjernen, Lillehammer og Rosenborg overholdt. Dog ikke Lørenskog.

For andre året på rad.

Reaksjonene har ikke uventet kommet kraftig. Både fra Lørenskog-supportere, og andre. Kjøpelaget fra veikrysset omgitt av kjøpesentere har tross i en millionsatsing sportslig over flere år, enda ikke klart å stable minimum av administrasjon på beina. Det er ingen plan bak satsinga, det er ingen mening under det. Bortsett fra at Stig har lyst på gull og glitter.

Det får man ikke når man ikke har en klubb i bunn for et solid a-lag, og heller ikke noe som ligner på en langsiktig plan.

Med dette seiler Sparta og Frisk straks inn i tetstriden. Lørenskog vil ikke ha problemer med å nå sluttspillet. For Vålerengas del er sommertreninga så smått igang, og det er jevnlige sykkelturer og styrketrening daglig.

Gled deg til sesongen starter i midten av september. Sesongkort får du kjøpt etterhvert også, men det er der administrasjonen vår surrer.

Og heldigvis ikke i påmeldinga. 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.