Bruk påsken godt – april blir travel

Det er viktig at du samler overskudd i påsken. Høydepunktene står i kø så fort vi er over i april. Det blir en herlig travel måned sportslig for foreninga som snart er 100 år.

Tekst: EspenB


Påsken står for døra og den bør du bruke til rekreasjon og samling av overskudd. April blir travel måned for oss som elsker Vålerenga. I den grad du skal gjøre noe fysisk i påsken bør det begrense seg til rolig armbevegelser med beger i neven ,og eventuelt lett strekking av stemmebåndene etter kuldeperioden vi har vært gjennom.

1. april braker det løs med årets første hjemmekamp i fotball. Da er det fulle tribuner på Ullevål og full samling på Vestbredden. Klanen blir igjen til en diger knyttet neve som lapper til motstanderlagets supportere så de lurer på hva som egentlig skjedde. Våre spillere støttes ubetinga og fullt ut uansett hva som skjer på banen. Vi vinner jo selvsagt!

2. april starter hockeyfinalene på Jordal. Motstander blir oljerike vestlendinger eller kjøpelaget fra Lørenskauen. Vi driter egentlig i hvem det blir, for hockey er vår sport. Vi har mange motstandere, men ingen motstand.

4. april er det bortekamp i hockey – enten i Stavanger eller på Lørenskauen. Det er jævlig hyggelig om folk tar turen.

5. april skal vi besøke lille Odd fra Grenland (nå heter de faktisk Odds Ballklubb) for å hente tre poeng med fotballaget. Det er fredagskamp så husk å be deg fri noen timer fra jobben.

6. april er det på ny finale på Jordal Amfi. Hockeylaget skal ta sin tredje strake seier i finalespillet med deg på tribunen. Du kjenner allerede at du gleder deg!

8 april spilles 4. finalekamp i hockey på bortebane. Her taper vi så vi kan avgjøre hjemme 10 april.

11. april blir det diger bøttefest, det er bare å be seg fri den 12. april med en gang. Vålerenga blir Norgesmester foran et fullsatt Jordal!

13. april er det sesongens andre hjemmekamp på Ullevål. Vi møter TomGodset fra Drammen. Det blir en supporterfest uten like, og vi slår drammenserne lekende lett 4-2.

14. april bør holdes av i tilfelle jeg er dårlig på å spå hockey. Da spilles en eventuell 6. finalekamp borte.

16. april kan også vise seg som en dag det er nødvendig å spille ishockey. Kamp nr 7 er avgjørende om finalespillet går helt hit. Denne kampen må du få med deg sjøl om det betyr pantsetting av familiejuvelene og salg av gebisset til oldemor.

17. april er det pinadø fotballkamp igjen. 1. runde av cupen skal spilles. Etter at vi har vunnet denne kampen er det bare 6 kamper igjen til vi er cupmestere 2013. Det er noe å tenke på det, mens du gjør deg klar til den 19 april.

19. april er det langtur. Den fredagen møter vi Start borte, og vi skal ned og synge fletta av dem mens gutta henter 3 poeng.

Det kan fort bli 12 kamper på 19 dager. Etter det har du til gjengjeld seks dager  å komme deg på før vi møter Ålesund hjemme 27. april.

God påske!

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.