Styremøte og styrepils 23. april

Med besøk fra noen av Klanens ultras og fra medlemmer i økonomigruppa, ble gårsdagens styremøte det mest innholdsrike så langt i nåværende styreperiode.

Klanen hadde styremøte tirsdag 23. april. Det ble et møte som i sterk grad ble preget av de besøkende fra Ikaros med omland pluss økonomigruppa. Etter at styret ikke lenger har medlemmer i økonomigruppa har det blitt noen utfordringer kommunikasjonsmessig, og disse er nå tatt tak i, slik at vi er sikre på at styret vet hva økonomigruppa gjør og motsatt. Det er ikke dramatisk, men en enkelt presisjon.

Samme form for utfordring har det paradoksalt nok også blitt opp mot Klanens mest markante ultrasgruppering, Ikaros. Her har også kommunikasjonen blitt dårligere med skifter i styret i februar. På besøk i går, sørget vi for å lufte ut noen frustrasjoner fra begge sider, samt at det ble drøftet noen framgangsmåter for å forsikre oss om at vi stoler på hverandre og ikke mistror hverandres utspill eller oppførsel.

Videre i samme gate, er det også gjort noen endringer i hvordan sangstrukturen vil bli på Vestbredden i kampen mot Aalesund og rundene framover. Dette er skissert i rapporten fra sanggruppas møte mandag, og vil bli videre kommunisert i en før-kamp-sak senere i uka.

Klanens styre har også slitt med at flere styremedlemmer har vært opptatt med innspillingen av Bohemen Live parallelt med at styremøtene våre har gått av stabelen. Så også i går. Resultatet ser dere her. Nå har vi kommet fram til en løsning som gjør at dette ikke lenger er problematisk. Endringen vil bli liten for dere, stor for oss.

Ellers ble det rom for andre rå-sexye ting:

  • Post-rutiner
  • Revisjonsberetningen som snart er ferdig
  • Klanens e-postløsning

Etter styremøtet gikk flere av oss på Bohemen, der vi drakk øl og fant ut at offside ikke er med i årets Champions League. Det overrasker litt, men fotballens sjel ligger jo deri. Neste styrepils er på Bohemen 7. mai klokken 19.30. Den har vi tenkt å forhåndsannonsere også.

Velkommen!

 

Comments are closed.