Sangsentrum Vestbredden

EngaSang har avholdt møte angående Vestbredden og vi gjør noen strategiske grep på tribunen allerede på lørdag mot Ålesund. Målet er å øke samlet sangvolum for gutta på banen. 

Tekst: EngaSang//foto: Kevin Skjøthaug


Sangmiljøet i Vålerenga oppfordrer deg til å støtte laget ved å delta på sangene våre på tribunen. Sammen blir vi sterke. Tenk hva du kan bidra med.Kvalitet i alle ledd.

Samla sett har prestasjonen på 105/106 vært alt for dårlig i de to første kampene og grep må tas. Det er vår egne dårlige organisering som har ført til elendig tribuneinnsats. Forholdene har ikke vært optimale for samkjøring av sanger.

Sett fra banen er 105 feltet som strekker seg fra Gamle Konge og to innganger bortover til høyre.

Vi går derfor «all inn» på samling på feltet 105!

Altså ikke 105 og 106. Bare 105. Selv om de sportslige resultatene overhodet ikke står i stil med forventningene, kan ikke vi supportere råtne på rot av den grunn.

Vi må og skal gi 100 % i hver kamp.

Vi forsøker å organisere oss bedre og vi må stå tettere. Vi forsøker med Ikaros nederst. Sirkus i midten og gamlekara bakerst i en slags tarm midt på 105. Samarbeid og mindre avstand mellom de ulike miljøene må til for å snu kjærringa.

Sangstarterne er pukka nødt til å kommunisere med hverandre så vi opptrer som en enhet, og vi får avslutta sanger som ikke drar med seg røkla.

Skal du stå på 105 oppfordrer vi til deltakelse og engasjement! Vi er her for å støtte klubben. Bare klubben. En betingelsesløs kjærlighet til den vakre blå drakta med en anelse rødt i. Dette gjør du ved å delta på sangene. Det skal gjøre litt vondt å stå på 105 da feltet er i kontinuerlig bevegelse.

Er du usikker på tekst eller melodi kan du ta en titt på våre hjemmesider, Klanen.no. Her finner du de aller fleste sangene tilgjengelig for nedlastning.

Er det slik at du ikke hører hva som synges på tribunen står du for langt unna! Trekk inn mot 105 og hjelp oss å spre sangen.

Vestbredden er forbanna lang og vi tror at et sterkt sangsentrum på 105 vil hjelpe oss å spre sangene. Ideelt sett burde vi stå på midten, men der er det dessverre faste plasser. Vi prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, det viktigste er tross alt å støtte laget.

Og du? Det er alle tiders om du synger selv om du står på 102, 103, 104, 106, VG-svingen, på Telenortribunen eller andre steder også. Laget trenger støtten!

Er folk rundt deg puddinger, trekk sammen med de du ser synger og lag egne små sanggrupper på feltet. Funker ikke dette, kom bort til 105. Det hjelper oss og laget som faen!

Syng høyt, syng stolt!

Del gjerne denne artikkelen på Facebook og Twitter. Vi trenger å spre informasjonen til flest mulig. I tillegg deler vi ut en flyer med samme info på stadion lørdag.


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.