MortenNsDagbok: På lørdag er det kamp. NB! Ikke søndag!

Distriktspolitisk talsmann viser vei! Etter flere forsøk på å komme seg på søndagskamp de siste helgene, har han kastet både hansker og hvite flagg, og trekker i stedet på seg den kongeblå når Vålerenga møter Ålesund på lørdag.


Jeg har innsett noe. Min og andres endeløse sutring over endring av kamptidspunktene hjelper ikke Vålerenga det spøtt.

Det er bare å innse at C More og TV2, som så mange andre, har innsett at Vålerenga er det feteste laget på jordkloden – og kommer til å prioritere VIF når de skal velge «hovedkamper» (de kampene som ikke får lov å være med i hovedrunden).

Til helgen har  C More flyttet kampen fra det mer familievennlige søndagtidspunktet til lørdag kl 1800, slik at 5-6000 abonnenter kan få med seg Vålerenga – Ålesund for sine sirlig oppsparte 350 kroner (/mnd).

Jeg velger å la markedskreftene styre helgeprogrammet mitt, og håper barna klarer seg sjøl, når jeg tar med tre kompiser for å følge Vålerengas vei tilbake på rett kjøl!

Og hvilken kamp det kommer til å bli. Den store kampen i kampen er selvfølgelig trenerne i mellom. Ex-Ålesund-Reka mot Enga-Reject-Janne!

Reject-Janne tok over ferdig arbe i Ålesund, og har kunnet surfe inn en sesongstart som er lett å misunne tangotrøyene. Reka tok over en havarert storhet, og har ikke fått dreisen på Vålerenga. Men sesongstarten er ikke vesentlig for de to når det er avspark på lørdag.

Lørdag står i hevnens tegn.

Kjetil Rekdal er IKKE veldig imponert over hvordan han ble behandlet i Ålesund. Han kommer til å gjøre ALT som står i sin makt for å vinne denne kampen.

Reject-Janne er IKKE veldig imponert over å ha blitt lurt med på en ansettelsesprosess han aldri kunne vinne i Vålerenga i vinter. Han kommer til å gjøre ALT som står i sin makt for å vinne denne kampen.

For en helt vanlig supporter er dette tipp topp, og noe ekstra å glede seg over.

For en helt vanlig distriktspolitisk talsmann blir lørdag helt fantastisk! Siden de tre siste kampene har gått fløyten grunnet kamptidspunktene, er jeg OVERKLAR for kamp igjen.

Vi vinner denne, det er jeg faen meg helt sikker på!


Distriktspolitisk avdeling har varmet opp til Ålesund-kampen med disse dagbøkene


Morten Nydal er «distriktspolitisk talsmann» i Klanen og sitter i Klanens styre, men uttaler seg stort sett på egne vegne i spalten MortenNsDagbok

Comments are closed.