Klovner i anmarsj

Pass opp, i helgen blir Tigerstaden forsøkt inntatt av det Agnar Mykle omtalte som «Norges mest forhatte mennesker» – sunnmøringene.

Tekst: Jan-Erik Ullevold Sveen // foto: Kenneth Skjøthaug


Riktignok ryktes det at Stormen sender buss fra Ålesund, men hovedproblemet vil være alle gjerrigknarkene som til daglig sniker seg rundt i Oslos gater – på Sunnmøre vil de nemlig ikke bo, ikke de heller. I helgen kommer de til å kravle frem fra stjålne kriker og kroker av byen. Skrålende, brautende og iført utrangerte keepertrøyer som de misforstått omtaler som «tangotrøyer». Tango er noe drita fulle finner holder på med og har ingenting med AaFK å gjøre, dette er klovnedrakter – hverken mer eller mindre.

– Sunnmøringer og tomflasker finner man overalt,  som Rekdal så treffende sa i et avisintervju i fjor.

Beste måten å styre unna flasset på er å være der når Vålerenga henter 3 poeng på Ullevaal! 

Der skal de nemlig gjøres til latter både på tribunen og på banen. Du slipper å høre skrålinga dems når Klanens mektige røst runger utover matta – og men sola skinner over Enga og du enda en gang blir betatt av den vakre kongeblå glemmer du helt det skrekkelig synet av klovnene.

Reka later i følge Aftenposten som at kampen ikke betyr noe spesielt, men alle vet at denne kampen nekter han å tape. Klovnene kommer som serieledere, og skal sendes hjem med halen mellom bena. Ydmyket.

Aalesund har aldri vunnet på Ullevaal tidligere, og det skjer garantert ikke denne gangen heller.

Hvordan jeg vet det så sikkert?

– Fordi DU kommer på Ullevaal og gir jernet for Vålerenga. Fordi din entusiasme og din «blø for Enga»-innstilling smitter over på laget og løfter frem det vendepunktet som bare  komme – både på banen og på tribunen. Nå på lørdag.

Før du kommer sjekker du innom klanen.no og får med deg oppfordringa om å bidra til et kraftfullt sangsentrum på Vestbredden og bruksanvisninga på Kjerka i ny dressur.

Les også informasjonen du får i hånda når du kommer!

Og du? Han som står nederst på tribunen og forsøker å oppildne deg til å synge høyest mulig – han er på ditt lag og vil det samme som deg.

3 poeng!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.